Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rghzkrjhbgz

_-czy odczuwacie czasem przed lub w czasie okresu rwanie nóg?___

Polecane posty

Gość rghzkrjhbgz

mnie często przed okresem lub w czasie bardzo rwą nogi. Nieraz nie moge nawet spać z tego "bólu".Czy tez tak macie?

Gość ja też tak mam...

Gość A ja myslalam
a ja myslalam ze tylko ja tak mam. szczegolnie czuje takie rwanie w kolanach.porazka

Gość zagadka *
a czujecie rwanie ścięgien z tyłu za kolanem? Mnie rwie strasznie noga z tyłu za kolanem w okolicach zgiecia , trochę tył uda i łydka. Tak jakbym miała skurcz, boli jak idę. Jaki macie ból,podobny? Ja tak wczesniej nie miałam, to też może być przed okresem? Od dwóch dni mnie tak boli.

Gość zagadka *
up

teraz mam rzadko,ale jak bylam mala tuz przed 1 okresem i potem przed kazdym kolejnym normlanie wylam z bolu z tego rwania :o na szczescie przeszlo po paru latach

Gość zagadka *
Elinka czy to było podobne do tego co napisałam. Bo ja mam teraz straszne bóle mięsni czy ścięgien -sama nie wiem, trochę jak rwanie. Tylko,że ja tego wczesniej nie miałam. czasami rwący ból idzie az pod udo, a jak siedze to mi nogi dretwieją.

zagadka, nie, to rwanie to raczej w stawach bylo. co do miesni to moze brak ci potasu,wapnia itp?

Gość gość
Mnie bola strasznie lydki w pierwszym dniu kazdego okresu. Jakby miesnie. Ulge wielka przynosi masaz, 'koteleciki', ugniatania, naciaganie. Bez tego ciezko wytrzymac, skrecam sie w pracy przy biurku. My kobiety to mamy! ;)

Gość gość
Od pół roku ból łydek jest nie do wytrzymania. Bola tak że najchętniej bym je odcięła na czas okresu..

Gość gośćewa
Od kilku miesięcy mam też taki ból nóg od kolan w dół rwanie kłócie . Coś okropnego . Jestem tym załamana......

Gość Asia

od wielu lat zmagań się z tą dolegliwoscia, która podczas okresu jest nie do zniesienia. W ciążach  tez tak mialam. Tylko masaże pomagają. 

Gość gość

A olej z wiesiołka wam nie pomaga?

Poczytajcie o nim.