Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleks niższości-0

Czym zaimponować siostrze?

Polecane posty

Siostra na każdym kroku okazuje swoją wyższość,daje mi do zrozumienia,że jest kimś lepszym.Na każdym kroku podkreśla,że ma prawo jazdy a ja nie.Chwali się dziećmi,że ma 2 a ja 1,bo mam problem z zajściem w ciążę.Chwali się co je,że ma wygodne życie.Nie jestem zawistna,ale chciałabym zrobić coś takiego,żeby ją zadziwić.Pomóżcie Kochani coś wymyślić.

Gość pochwal sie ze lepiej
lobisz loda :)

Gość megggg
zadziwisz ją, gdy sobie odpuścisz tą idiotyczna rywalizację ( o której ona może nawet nie ma pojecia) i zajmiesz sie swoim życiem

Gość Dama z Dna jeziora
mam IDENTYCZNĄ sytuację.Tyle, że brat mi docina.Ciągle udaje, że nie obchodzą mnie jego odzywki (że nie pracuje itd) ale w środku mam ochotę zwyzywać go od skurwysynów.Kiedyś pewnię tak zrobię ;)

Gość miki miki z afryki
zrób loda jej mężowi dajac z siebie wszystko. on się jej pochwali a jej z zazdrości zbieleje oko.

Gość hehehehehehehehe
naucz się płynnie jednego lub dwóch zdań po francusku, poproś męża lub zaufaną przyjaciółkę, żeby zadzwoniła do Ciebie o konkretnej godzinie i od razu rozmawiaj po francusku a potem się ładnie pożegnaj.

o to chodzi ,że ma pojęcie,robi to specjalnie.Taka już jest.

Gość ja tez popieram z tym lodem
dla jej meza

jeśli chodzi o loda to raczej odpada,bo by to dobrze o mnie nie świadczyło.Chodzi mi o coś takiego,żeby pokazać klasę,żeby jej oko zbielało.

Gość xyzqwe
pewnie ma tez wiecej siana od ciebie? z tego moze glownie wynikac jej wyzszosc

naprawdę wpędza mnie w kompleksy.Dogryza,że jak nie ma męża to jeżdżę autobusem.Wyśmiewa,że jestem pracowita,a to nie popłaca.

Gość ARA196
Na każdym kroku czyli ile razy w roku? Jeśli mnie ktoś denerwuje to po prostu unikam kontaktu z tą osobą. I nie ma znaczenia kto to jest. Z moim bratem nie widziałam się 2 lata i teraz nasze kontakty są o wiele zdrowsze bo oboje wiemy, że szkoda życia na nieporozumienia. Jeśli wasze spotkania są okazją do drwin to skończ z tym a u rodziców bywaj wtedy, kiedy na pewno będziesz wiedziała, że jej tam nie będzie.

za często się nie widujemy,ale czasem tak wypadnie.Wyłapuje wszystkie moje potknięcia.Chciałabym osiągnąć w życiu coś takiego,żeby jej zaimponować.

frappuchino-wiesz,myślałam o tym,żeby zapisać się na kurs i nie przyznawać się.A potem podjechać autem.Na pewno by ją to zaskoczyło.Trochę się waham,bo wiadomo jak ciężko zdać.Ale byłoby wspaniale

Gość tralalalahahaha
Znajdż coś w czym jesteś lepsza od niej i chwal się

Gość tradycjonalistka
Jeśli są dziedziny w których ona jest lepsza,to ty znajdż inne i udowodnij,że ty możesz a ona nie.

Gość wituś-sprytuś
porównajcie swoje cipki

Mnie nie chodzi o porównywanie.Jeden jest dobry w tej dziedzinie,a drugi w innej.Chcę po prostu zrobić coś,co da jej do myślenia i przestanie wreszcie mnie tak traktować.

Gość oral Be
powiedz jej,że spotkałaś jej byłego i pytał o nią.I był zdziwiony,że jeszcze mąż się z nią nie rozwiódł!

Kochani,ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?