Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorepinoczka

pomóżcie proszę bo ja nie wiem

Polecane posty

Gość lorepinoczka

czy jest szansa na ciąże jeśli w dniu spodziewanego okresu moja temp wynosiła 36,8 czyli tyle samo co kilka dni temu? czy temp powinna być wyższa?

Gość lorepinoczka
kto się zna na npr?

Gość a może tak test ciązowy

Jest szansa na ciążę ,jeśli w momncie współżycia lub 2 dni po miałaś temperaturę podwyższoną min o 0,2 stopnia C. Nie ejstem w stanie powiedziec Tobie jaka powinnas miec temp w czasie miesiaczki, na ogol jest ona nieco obnizona. Proponuje zrobic test z krwi w szpitalu.

Gość lorepinoczka
jest tak w dniu miesiączki temperatura mi spada około 36, 6 dziś rano miałam 36,8 ale czytałam ze ta temperatura w ciąży powinna byc powyzej 37

Gość emamciaaaaaaa
nie ma znaczenia czy temperatura jest 36,8 czy 37 , temperatura ma byc wyzsza o przynajmnie 0,2 stopnie od temperatur nizszych temperatury nizsze u zdrowej kobiety wystepuja w pierszej polowie cyklu od miesiaczki do owulacji , skok nastepuje najczesciej dzien po owulacji ( moze nastapic od 3 dni przed do 3 dni po ) i utrzymuje sie na wyzszym poziomie do miesiaczki spada tuz przed nia ,np. rano spadek ,wieczorem @ . Jezeli doszlo do zaplodnienia nie dochodzi do spadku ! i 18 wyzszych temperatur moze swiadczyc o ciazy , pojedyncze mierzenie nic nie daje musisz obserwowac caly cykl aby sie czegos dowiedziec . Pozdrawiam

Gość lorepinoczka
dzięki e mamcia

Gość emamciaaaaaaa
nie ma sprawy :) jak masz jakies pytania chetnie odpowiem :)latwiej bedzie zrobic test poprostu :) daj znac jaki wynik :)

Gość lorepinoczka
hehe najpierw jutro rano zmierze temperaturę bo jak mi spadnie to szkoda testu marnować. :-)