Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babycare12

Laktator czy kupić wcześniej?? Pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość babycare12

Witam. Jestem w 32 tc i od dzis postanowilam kompletowac rzeczy dla dziecka. Nie wiem tylko czy kupić laktator wcześniej czy dopiero po narodzinach dziecka. Znalazłam na internecie promocję, w kórej do laktatora dołączone są butelki i inne gratisy i tak się zastanawiam czy nie zamówić tego zestawu http://www.allegro.pl/item615839802_laktator_isis_philips_avent_gratisy_promocja.html . Pomóżcie przyszłe mamy i już mamy :)

Gość moim zdaniemmm...
ja kupilam przed rozwiazaniem, mialam tommee tippee

Gość radze kupic wczesniej
ja juz w szpitalu mialam nawal i gdyby nie laktator to umarlabym z bolu takie piersi mialam napeczniale musialam odciagac co 2 --*godz pomimo ze dzidzius jadl strasznie duzo mialam pokarmubabki sie na sali smialy ze gromadke moglabym wykarmic

Gość babycare12
Dziekuję bardzo za odpowiedź. Czytałam jednak gdzieś , że niektóre kobiety nie mają w ogóle pokarmu lub bardzo mało ?? Cena laktatora niestety nie jest mała dlatego wolę poradzić się doświadczonych mam :)

Ja również będąc w ciąży nad tym się zastanawialam . Jednak stwierdziłam , że poczekam do porodu . Okazalo się, że dobrze zrobiłam ponieważ nie miałam pokarmu i nie karmiłam piersią więc laktator był by mi zbędny. Ja radziła bym poczekać teraz można wszystko bez problemu kupić a szkoda daremnie wydawać pieniądze.

Gość cukierekkk
takie wyposażenie jest w standardzie, to żadne gratisy