Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam rehabilitanta

Możecie polecić dobrego rehabilitanta w Krakowie???

Polecane posty

Gość szukam rehabilitanta

Cena w sumie nie gra już roli, byleby był dobry. Sparzyłam się bardzo na jednym, mam wrażenie że z moim kolanem jest gorzej niż było, dlatego teraz jestem ostrożniejsza. Możecie kogoś polecić?

Gość naprawdę nikt nie zna
nikogo godnego polecenia???

Gość any newsss
?????

Gość jolantanowak44@o2.pl
Miałam wypadek na nartach, mężczyzna z dużą siłą uderzył w moje kolano, na usg lekarz swierdził naderwanie więzadeł, kolano było jak bania, lekarze przepisywali koło magnetyczne laser i jakieś ćwiczenia, chodziłam przez 3 tygodnie do przychodni i nic, ból nie ustępywał kolano trochę sklęsło. dostałam kontakt w przychodni do Pana Marcina, po 3 tyg( 3 razy w tygodniu) kolano wróciło do formy, stało się stabilniejsze i mogłam wrócic do pracy. BARDZO POLECAM oto numer tel 607100 093 a to link do strony http://www.rehabidom.pl/

Gość Klukwa
możecie mi polecić dobrego rehabilitanata z Krakowa? Sprawa dość pilna!

Gość Dotin
Ja byłam na rehabilitacji w Prywatnym Gabinecie Ortopedyczno-Rehabilitacyjnym Grażyna i Rafał Więcek. Pracują tam naprawdę fajni i mili rehabilitanci, którzy bardzo pomagają. Jak chcesz kontakt do gabinetu, to na stronie znajdziesz http://rehabilitacje.home.pl/strona-glowna/

Gość ka-misia7
ja polecam lekarzy z Fizjomedu ;) miałam przyjemność się rehabilitować u dr pięty i uważam, że lepiej trafić nie mogłam

Gość Kamillonn
Fizjomed jak najbardziej. Korzystam z ich usług profilaktycznie, przed sezonem narciarskim, znają się na rzeczy

Gość gość
Mi w powrocie do zdrowia pomogła Pani Magdalena Brunagel. Po wypadku miałam problem z kolanem, dzięki Pani Magdzie kolano powoli powraca do pełnej sprawności. W lato będę chodziła na zabiegi, które pozwolą mi przygotować się do zimowego powrotu na deskę

Gość gość
Ja od zeszłego roku mam tzw. łokieć tenisisty, ale dopiero teraz zdecydowałam się na zabiegi rehabilitacyjne, bo zaczęło mi to bardziej przysparzać kłopotu. Na ćwiczenia chodze do pani Magdy Brunagel. Juz po kilku spotkaniach zauważyłam poprawę, znacznie mniej mnie boli łokieć i lepiej "funkcjonuje", choć nie chciało mi się to na początku wierzyć. Pani Magda wprowadza miłą atmosferę, jest bardzo miła, doradza jakie ćwiczenia robić sobie samemu w domu.