Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porządna dziewczyna32

zerwałam z chłopakiem bo wybili mu zęby

Polecane posty

jaki wstyd chodzić ze szczerbatym :( wyglądał jak ze średniowiecza, kazałam mu sobie wstawić protezy a on na to że nie będzie ich nosił, więc mu podziękowałam, dobrze zrobiłam? Wybili mu zęby bo mnie bronił ale bez przesady żeby tak długo nie wstawić sobie protezy (3 tygodnie chodzi jak stary dziad i mnie kompromituje w towarzystwie)

Gość pulinaaaaaaaaaaaa
hahaha dobre

Gość 0/10........

zrobiłaś jak uważałaś, ale trochę jesteś w gorącej wodzie kąpana, bo w trzy tygodnie żaden stomatolog nie zdała się uporać z problemem

suka z ciebie i to nie zla bez obrazy:O facet cie bronil a ty go olalas.a skad wiesz,ze nie zacza by nosic:O. taka jestes to wklej swoje zdjecie to napiszxemy kto kogo komproituje porzadna dziewczyno:O

same byście zerwały gdyby was wszystkie koleżanki wybrechtały :(

Kochałaś Jego czy jego zęby? Możesz mu zaproponować by wstawił sobie na stałe zęby,a nie ruchomą protezę. Ponoć bardzo nie wygodnie jest nosić zwykłą protezę i strach jest,że wypadnie w nieodpowiednim momencie.Wtedy to by Ci obciach zrobił.

powiedział że sobie nie zrobi protez i kropka

hej dziewczyno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obudz sie :O jestes z nim a nie z kolezankami wiedze,ze super masz kolezanki huja warte normalne by tak ci nie gadaly.koles wyszedl na palanta a proteza to nie jest 5 minut.wiedze,ze ci na nim nie zalezalo,ale masz przeciez kochane kolezanki.postaw sie w jego sytuacji jak ty bys sie czula nie dosc,ze zebow brak bo bronilas chlopaka to jeszcze sama bo by cie olal

Wstawienie na stałe zęby to nie jest to samo co proteza,ale jest to drogi zabieg,ale warto.Jak Ci zależy to Go przekonasz,a jak Mu zależy to to zrobi.Musisz poważnie porozmawiać.

rozmowa już była - nie zgodzi się

laska, a pomyślałaś może że takie protezy nie kosztują 2 złote, tylko grubą kasę jeden ząb minimum- 600 zł. masz na to aby mu dać za te wybite zęby- bo jak piszesz to ciebie bronił a nie siebie!!!! sorry ale jesteś straszna egoistką i patrzysz tylko na wygląd a nie na serce człowieka.

a wy wszystkie patrzycie na serce? jasne!

Z koleżankami sobie życia nie ułożysz. I pamiętaj koleżanki nigdy nie są dobrymi doradcami , w ogóle w dzisiejszych czasach.

Gość ajrony
tępa kretynka, taką prowokację mogła tylko kretynka wymyśleć :o

Gość lecz się dziewucho
dzięki za zrozumienie! on i tak powinien cieszyć się że z nim byłam, jestem najładniejszą dziewczyną w okolicy... każdy facet chciałby się ze mną umówić...

Gość smutne to jest
smutne że z takiego powodu zerwałaś z nim :o cóż mógł nie bronić,nie?

Gość gosiag876
no to rzeczywiscie jestes pożądna stanoł w twojej obronie a ty co ksiezniczka wielka to przez ciebie niema zebów więc nie przesadzaj co daj mu czas napewno wstawi sobie zeby i bedzie oka ztoba niech sobie da spokój nie jestes warta jego

Gość __Chłopiec__
Wołałbym szczerbatą kobitę, niż ciebie złotko i sobie życie spier.....lić.

Gość LLLOLLL
no ale zeby by mogl sobie wstawic:P

może potrzebuje czasu, aby zęby wstawić. a jeśli facet zobaczył, że lasce tylko chodzi o jego wygląd i jej prezencje, bo nie będzie chodziła z cwelem który nie ma zębów to , może ci specjalnie mówił ze nie wstawi tych zębów aby sprawdzić czy chodzisz z nim dla niego czy dla siebie. ja bym nie wróciła do Ciebie na jego miejscu nigdy.

może masz innego, a potrzebowałaś tylko pretesktu aby zerwać a teraz sumienie cię gryzie .... :(:)