Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuio

doradca zawodowy

Polecane posty

Gość poiuio

czy ktos z was, bedac jeszcze studentem, byl u doradcy zawodowego? ciekawa jestem jak wygladaja takie konsultacje, czy cos wam to dalo? sama ma zamiar sie umowic i dlatego pytam.

Gość warto BYĆ doradcą zawodowym
Jeśli ktoś sie do pracy nie nadaje, doradza innym, w jakim zawodzie mają pracować... W siebie wierz, miej plany zawodowe i je po prostu realizuj w miarę możliwości. Olej idiotów którzy uzurpują sobie bezpodstawnie prawo do decydowania o Twojej karierze zawodowej ! Te wszystkie "doradztwa" istnieją nie po to, aby Tobie pomóc, ale aby na Tobie zarobić. Jak skończysz i gdzie, mają ... gdzieś. Ty sama musi zdecydować o swojej przyszłości zawodowej, a nie ktoś, kto o twoim zawodzie często nie ma pojęcia. A tym bardzie nie wie nic o tobie. Testy? Predyspozycje? Oceny? BZDURA!!! TY WYBIERASZ swoją przyszłość, a nie jakaś "lala" za ciebie!

Gość poiuio
chodzi o to ze teraz, konczac studia, nie wiem co bym chciala robic w zyciu.Najlepiej nic zwiazanego z kierunkiem studiow. Sama nie wiem co to moze by, mialam nadzieje ze taki doradca cos pomoze.

Gość poiuio
nikt wiecej sie nie wypowie??