Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namieszalam

pilnie potrzebuje porady

Polecane posty

Gość namieszalam

zwlaszcza dziewczyn, wlasnie sie zorientowalam ze nie wzielam wczoraj tabletki antykoncepcyjnej, nigdy mi sie to nie zdarzalo, teoretycznie moge miec dni plodne, bo jakis tydzien temu skonczyl mi sie okres, nie chce leciec do ginekologa, po prostinor, zwlaszcza, ze chodze do swojego w rodzinnym miescie, a teraz przebywam gdzie indziej, problem w tym ze wczoraj wspolzylam i troche sie obawiam, ze jednak moglabym zajsc, chociaz z 2 str czy nie wziecie 1 tabletki wystarczy zeby byc w ciazy ??

Gość namieszalam
prooosze odpiszcie mi :(

Gość niunia89
sprawdz w ulotce jak sie postępuje gdy zapomni sie tabletki. w mojej Jesli nie minely 12godz to bierzesz zapomniana jak najszybciej a kolejna o stalej porze w ktorej bralas. Jezeli minelo wiecej niz 12godz skutecznosc jest zmniejszona. Bierze sie zapomniana a potem nastepna o stalej porze i wtedy stosuje sie dodatkowo metody mechaniczne

Gość namieszalam
w ulotce jest napisane ze jesli w 2 tygodniu brania zapomnialam, ale tabletki byly brane prawidlowo przez 7 dni poprzedzajace dzien w ktorym nie wzielam, powinnam stosowac metody wspomagajace przez 7 dni, ale nie jestem narazona na zajscie tak jakby to byl 1 tydzien

Gość niunia89
To prawda w pierwszym tygoniu ryzyko bylo by wieksze

Gość namieszalam
troche sie uspokoilam powinnam wziac w niedziele o 18 wzielam dzis o 14 o 18 tez wezme,mam nadzieje ze nic sie nie stanie :P