Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problemowa Kasia

Co zrobic ze sprzataczka?

Polecane posty

Gość Problemowa Kasia

Doszlam do wniosku, ze jest mi niepotrzebna i chcialam ja dzisiaj zwolnic - nie sprzata tak dokladnie jak bym chciala no i kosztuje mnie miesiecznie 800 zl. Ale jak dzisiaj jej to powiedzialam, na poczatku prosila, a potem padla na kolana i zaczela calowac po rekach, mowiac, ze potrzebuje tej pracy, zeby utrzymac chora corke. Mam teraz kaca moralnego i nie wiem, co zrobic

Gość antony and the johnsons
A do czegoś innego się nadaje? Do gotowania? Ja się nie dziwię, że masz moralniaka... Też bym miała...

Gość ghd
A nie mozesz polecic jej znajomym? A babce powiedz, co robi nie tak i skoro jej zalezy to powinna bardziej sie przylozyc. Moze ogranicz ilosc godzin, jak za duzo kasy ci idzie.

Powiedz o swoich zastrzeżeniach , a także możesz jej zaproponować pracę u swoich znajomych , którzy skorzystaliby z jej usług.

Gość o żesz kurde
Skoro mozesz wydawać te pieniądze aby oszczędzis swój czas i siły, to powiedz jej jak ma sprzątać zebys była zadowolona i pozwól jej dalej pracować.

Gość a co tu świętować
całowała po rękach? Nie przesadzasz aby?

Gość Salwatka
Jesli jej naprawde zalezy na pracy - jak mowisz - mozesz jej kazac pracowac od rana do wieczora. Naucz ja, zeby robila wszystko w twoim domu - nosila zakupy, dbala o ogrod (jezeli taki posiadasz), ale nie zwiekszaj jej placy. Moze ci to znacznie ulatwic zycie

Gość Problemowa Kasia
Niestety tak wlasnie sie zachowala. Dlatego teraz mi strasznie glupio

Gość oglupieliscie chyba
jak mozna znajomym polecac cos/kogos, kogo/co uwaza sie do bani??? Wy moze tak robicie, ja nie. Boze chron od takich znajomych :O

Gość NISZKAAAA
800 ZŁ MIESIĘCZNIE CIĘ KOSZTUJE. To ile ona zarabia. a gdzie ZUS???