Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto sie zna

WORD kto sie zna? Pomozecie?

Polecane posty

Gość kto sie zna

Mam trzy kolumny, powiedzmy: 123...233......221 ..233...222...233 .122........112....1122 ,jak widać są one nierówno, co zrobić zeby za jenym zamachem bylo tak? ..123...233...221 ..233...222...233 ..122...112...1122 czyli rowno????? PS Oczywisciwe w wordzie nie ma tych kropek, sa tylko tu zeby wam moc narysowac o co chodzi :P

Gość tabulatora użyj

Gość kto sie zna
ale jak to zrobic zeby wyrownac np. druga kolumne, nie umiem 😭 Wytlumacz :(

Gość tabulatora użyj
ja też nie wiem :( wiem tylko ze od tego jest tab tam sie jakos ustawia to a w pomocy nie ma? ja takich informacji przede wszystkim w pomocy szukam

Gość KarminowaPanna
NApisz to wszystko w tabeli a pozniej zrob niewidoczne krawedzie i bedzie rowno

Gość kto sie zna
Ino ze ja mam juz gotowe iles tam stron cyferek i dat i chcialam te 3 kolumny wyrownac :(

Gość KarminowaPanna
Hmmm... to moze tak: Otworz nowy dokument worda. Wstaw tabele: Na pasku bedzie TABELA -->wstaw--->tabela- i tutaj masz okienko w ktorym okreslasz liczbe wierszy i kolumn. Wpiszesz tyle ile potrzebujesz (plus np. uwzglednienie tytulu tabeli czy czegos takiego) - kolumna- pionowo, wiersz- poziomo. Do tak przygotowanej tabeli wystarczy ze skopiujesz sobie te kolumny cyferek i wkleisz.

Gość KarminowaPanna
A jeszcze moze sprobuj cos takiego: zaznacz cale te swoje cyferki (ctrl+A) o kliknij: format--> kolumny- i wybierasz jak chcesz zeby ten tekst wygladal. To sie sprawdza w przypadku gdy masz tekst ciagly i chcesz zeby ulozylo Ci go w kolumnach (jak na sciągi). Nie wiem czy sie sprawdzi u Ciebie ale mozesz sprobowac

Gość kto sie zna
ok, dzieki zaraz sprobuje.