Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jaką jaka

Odżywka do włosów ze spłukiwaniem- doradźcie

Polecane posty

Gość no jaką jaka

Witam. Potrzebuje rady. A mianowicie potrzebuję odżywkę do włosów która jednoczenie nawilży włosy, ale ich nie obciąży. Moje włosy sa bowiem mieszane i niestety u góry się przetłuszczają a na dole są nadal suche. Przeglądałam cały wizaz ale nic w KWC nie wpadlo mi w oko. Włosy mam długie, więc łatwo je obciązyc. Jakiś szampon też w sumie by sie przydał choć póki co mam jeszcze pół buteleczki dermeny. Będę wdzięczna za rady

Gość no jaką jaka
a to jest z tej seriii odzywka do splukiwania? Bo widziałam tylko maskę i taką bez spłukiwania

Gość re odzywka
tez mam takie włosy i po prostu uzywam odżywki od połowy długosci włosów

z joanny ja ja splukuje normalnie tylko trzeba ja jakies 5 minut potrzymac a pozniej spłukac

Gość a ja wole moja mame
odzywki podobno naklada sie tylko na same koncowki, tzn przy skorze nie naklada sie

Gość pani socjologowa
a ja uzywam henna treatment wax i jestem zadowolona. to w sumie maska, ale dzieki niej nie musze na codzien meczyc sie z odzywka, a jedynie raz w tygodniu nalozyc maseczke i na nia ogrzany recznik. wlosy mi odrastaja nareszcie :)

Gość no jaką jaka
ja muszę nakładać na większość włosów ponieważ mam włosy długie i kręcone- wyrwałabym sobie połowe zanim bym się po myciu rozczesała. Przy skórze oczywiście że nie nakładam ale mimo wszystko na tyle wysoko musze że się przetluszczają za bardzo. Z tego też powodu potrzebuje odzywki do stosowania po każdym myciu. Do niedawna używałam pantene ale niestety włosy przestały na nia już reagować:/ Gliss kur tez bardzo lubie ale obciąża włosy. No i tym sposobem nie wiem co wybra ć :(

Gość no jaką jaka

Gość no jaką jaka

Gość pani socjologowa przeczytaj
o aferze z wax, ma b szkodliwe skladniki, wchlaniane przez skóre. Najpierw pobudza, a po jakims czasie wlosy zaczynaja wypadac

Gość no jaką jaka

Gość no jaką jaka

Gość mariankaaaaa
Firma Kallos. Mówi Ci to coś? Poszukaj na allegro. To teoretycznie są maski, ale ja używam codziennie, po kilka minut trzymam na włosach. Włosy mam takie same, tzn. z tym samym problemem co Ty. Ja używam tej z wyciągiem z łożysk. Poszukaj na allegro i poczytaj na stronie Kallosa. Dowiesz sie wszystkiego i nie bedziesz musiała czekać aż ktoś Ci coś odpisze i poradzi. Pozdrawiam.

Gość cuda na kiju
rowniez polecam to serum na koncowki joanny, swietna sprawa! wlosy mam cieniowane, zniszczone farbowaniem, rozjasnianiem,wiec nakladam na cale. po wysuszeniu sa mieciutkie i delikatne

Gość no jaką jaka
Kallosa miałam maseczkę mleczną czy cos tskiego, była niestety do niczego - włosy były nieprzyjemne, niby suche niby obciążone, elektryzowały się niemiłosiernie. Zastanowie się nad tym serum na końcówki choć wolałabym jednak cos do spłukiwania. Może ktos cos jeszcze poradzi?

Gość olus567
odżywki z Nivei są genialne, ale nie należy ich nakladac tuż przy skóze głowy bo przetłuszczaja sie wlosy, a tak są lśniące i piękne:)

Gość no jaką jaka

Gość no jaką jaka

Gość klflosjgsogj
sephora - te duze z pomką, ja mam akurat werjse do farbowanych ale moje wlosy sie rowniez przetluszczaja a ta ich nie obciąża, slicznie pachnie i zawiera soje

Gość joolaaaao
patrz zeby nie miala w skladzie silikonow, gliceryny, pantenolu, polimerow

Gość no jaką jaka

Gość Justyna długowłosa
Mi osobiście chyba najbardziej odpowiada Loreala ta w różowym opakowaniu (z proteinami perły czy coś takiego)

Gość Joasia P
Też szukałam ze spłukiwaniem ale przestawały działać po czasie. Od fryzjerki mam MUSE - polecam, ale ta nie jest do spłukiwania :)