Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Violetta Kubasińska

jak chrześcijanie uprawiają sex w nocy w łózku

Polecane posty

jak na ścianach w pokoju wiszą obrazy ukrzyżowanego jesusa albo cierpiącego z koroną cierniową na głowie,krew płynie, matka ze szramami na twarzy ja bym sie źle czuła widząc coś takiego i taka kobita pomyśleć na jeźdżca robi a tu nad nią taki obraz.Niesmaczne to jest i dziwne dla mnie.

po ciemku i po bożemu a nie na jezdzca az mi sie cos przypomniało z lat młodosci :P

"Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, abyście zaludnili ziemię i uczynili ją sobie poddaną" no i jaki masz z tym problem? ;-)

nie czujesz że to jakieś zboczone, kobieta robi loda a nad nią obraz ukrzyżowanego cierpiącego człowieka z opadniętą głową ja bym tak nie mogła, to psuje moje poczucie luzu i zabawy to jakieś sado macho

no mowi oni tak po ciemku i po bozemu a ty tu o pozycjach i lodach myslisz

niby ze jak nie widzą to ....nie wiedzą, ze jak Jezusa zdejme ze sciany to nie zobaczy jacy z nas grzesznicy he he he

Mam taki obraz na ścianie, ale ani mi ani obrazowi nie przeszkadza, że żona robi mi loda, lub ja jej minetę, o zapinaniu od tyłu nie wspomnę.

ha najbardziej podniecajace jest jak właczysz sobie radio co by sasiedzi nie słyszeli zabierasz sie do zeczy z partnerem a muzyczka swieczki wszystko fajnie a tu nagle w rakcie z radia dobiega " zdrowas maro łaski w pełni mudl sie za nami ......................"

a moja zona, troche przez przypadek włożyła do szuflady z wibratorami kolędowe obrazki świętych, a ze poczuła sie troche nie halo...przełożyła do szuflady wyżej ;-)

Gość ciemna głucha noc
w pokoju cimno tylko słychać rytmiczne skrzypienie łóżka a czy pobożni ludzie ruszają dopami ? przecież to takie grzeszne :-D

Wielkie rzeczy Jak chce mi sie ciachac to zagladam pod spódniczki a nie na ściany

a słysze tylko wtedy podniecajace jęki a nie radio -jakie by nie było