Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe z czego to

Powiedzcie o czym to świadczy

Polecane posty

Gość ciekawe z czego to

Jak mam profil na portalu randkowym prawie żadna a już na pewno żadna atrakcyjna dziewczyna do mnie nie pisze. Co gorsza jak ja piszę i to do wielu dziewczyn, to też prawie żadna nie przejawia zainteresowania. A jak na żywo do jakiejś koleżanki się przysiądę -zagadam zainteresowania jest, czasem nawet się nie mogę opędzić. Gdybym wyciągał wnioski o moim powodzeniu u dziewczyn z samych portali randkowych to bym wpadł w nie małe kompleksy:)

Gość liturgia
przestan pisac do dziewczyn maile metoda ctrl+c, ctrl+v

Jesteś mało interesujący, widocznie masz mało interesującą osobowość i nieciekawy wygląd, niestety

Gość ciekawe z czego to
Ani nie piszę w ten sposób maili, tylko są naprawdę rozbudowane i odnoszące się konkretnie do danej dziewczyny - np tego co napisała w swoim profilu. A po drugie, to gdybym miał nie ciekawą osobowość i kiepski wygląd, to czemu na żywo miałbym o wiele większe powodzenie?:) Mi się wydaje, że to właśnie specyfika samych portali, że ludzie tam niesamowicie przebierają, kręcą nosem a przecież w zasadzie opierają się na mizernych wiadomościach o drugiej osobie:)

to szukaj szczęścia w rzeczywistości, widocznie nie jesteś w typie kobiet, do których piszesz:)

Gość mala mila
a ja wam opowiem co mi sie przydarzylo na czacie! ze wspolokatorka sie kiedys nudzilysmy i weszlysmy na czata. gadalysmy same bzdury typu glupia blondynka i mialysmy wieksze powodzenie niz jak chcialysmy normalnie pogadac. wyslalysmy kolesiom z falszywego maila falszywe zdjecie przecietnej laski znalezione na necie...po czym niektorzy faceci pisali do nas nawet miesiac po naszej rozmowie, choc nie odpisywalysmy na zadnego maila! desperacja na maksa, ale sie nie dziwie, jak poziom rozmowy byl zalosny...