Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniacaania.

CO OZNACZA REALISTYCZNY I PRZERAZAJACY SEN O WOJNIE?

Polecane posty

Gość sniacaania.

Dawno nie mialam tak przerazajacego snu. Snilo mi sie, ze chodzilam gdzies, po domach, wszedzie porozrzucane rzeczy, lalki, samochodziki dzieci itd. Nastepnie snilam, ze jestem w sklepie, tam gdzie zawsze robie zakupy, a tam wyglad jak w trumnie-wszyscy placza, sprzedawczynie, pelno ludzi, ktorzy przepychali sie, by dostac rozne towary (jak ryz, kasze, chleby),bylo ciemno w sklepie, bo nie zapalono swiatla, towarow malo, ja z 10letnim bratem, ktory nie zdawal sobie sprawy z tego, staralam sie go pocieszyci bycv wesola chociaz wewnatrz bylam przerazona. Rzeczy lezaly na podlodze, potem w domu matka plakala, ze ciagle cos nowego sie dzieje, ze cale zycie pracowala a teraz musi znosic takie cos(matka byla ciezko chora). Potem zaczela goraczkowo szukac ksiazeczek bankowych, mowila, ze trzeba bedzie je szybko zrealizowac. A wojna niby byla pomiedzy krajami z kultura europejska a pomiedzy ludzmi z krajow islamskich...

Gość DEDYKOWANY PRZEZ UE
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość mueziiiiiii
Oznacza to jednoznacznie ze tak na prawde jestes uchodźcem z Afganistanu a twoi rodzice sa byłymi talibami i zataili przed toba prawde:)