Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdqsdqsdqd

ZUPELNIE POWAZNIE PROSZE WAS O POMOC W ZEMSCIE

Polecane posty

Gość dsdqsdqsdqd

JAK to zrobic by dyrekcja wyrzucial wstretna niekumata ale wchodzaca w tylek kierowniczce laske? prosze jak to zrobic?

Gość a ja nie mowilam
wyslij anonim bo skarzenie nic nie da

Gość taka taaaaa
to nie jest takie proste ja wyslalam anonim i nic to nie dalo dyrekcja ja wezwala i tyle z tego bylo

Gość REZEZEZEZEZE
ja mma podobny problem kolezanka jest nie do wytrzymania ale kierownictwo tego nie widzi poradzcie

Gość A TOOO PRAAZSSDD
dajcie spokoj laski tu same debile i dzieicaki siedza i za male mozgi maja by wam doradzic i cos wymyslec

Gość Miałam taka sytuację w pracy
I niestety nic sie nie da zrobić, a jak zaczniecie knuć- wszystko obróci sie przeciwko wam!- Gwarantuję!

Gość
ja bym zebrala dowody jej niekompetencji i napomknela do nich powornawczo przy zalwtwianiu swoich spraw np o podwyzke czy cos albo przy bilansie pracy zespolu akle musisz miec dowody przyklady

bazienka to nie jest dobry pomysł! Jezeli szefostwo lubi jakąś pracownicę - nie warto nawe próbowac takich metod. To tak jakbys im chciała pokazać,że sa kompletnymi kretynami,ze nie widzą że ta ososba jest taka, sraka, czy owaka. Moim zdaniem nie tędy droga, a wiem to z własnego doświadczenia.

Gość ąsennaca
jak dyrekcja albo kierownictwo kogoś lubi to choćby laska nasrała na biurko i spała w kiblu to nic jej nie zrobicie tylko was znienawidzą za donosicielstwo

Gość
hmm to moze zakombinowac jakas sytuacje, zeby jej blad byl tak spektakularny zeby wszyscy to dostrzegli i zeby firma na tym stracila?

Gość dsdqsdqsdqd
no wlasnie ta suka jest tak przebiegla ze zakumplowala sie z pracownikami starszymi stazem kazdemu w dupe wchodzi i kierowniczka jest tez falszywa i nie lubi ludzi lepszych u takie niedojdy ja nie wiem jak to zrobic ale sie okropnie z takimi falszywymi ludzmi pracuje

Gość dsdqsdqsdqd
firma nic nie stracu bo to urzad prosze was poradzcie

Ja odeszłam z pracy.

Gość dsdqsdqsdqd
czasami mam takiego dola ze tez mam chec to zrobic ale boje sie ze potem bede miala problem ze znalezieniem innej pracy nie moge pojac jak takie obiboki i falszywe swinie sie moga slizgac

Jeśli jest tak jak piszesz,że lubi ją tez starsza czesc załogi- nic nie poradzisz. Jedynie sobie możesz w tej sytuacji zaszkodzić. Tak jak juz ktoś napisal: znienawidzą Cię. Widzisz...weszłaś miedzy wrony musisz krakać tak jak one. Nie wszyscy tak potrafia. Ja nie umiałam- odeszłam. I nie żałuję, mimo tego, że jestem teraz bez pracy. Nie żałuję i jest mi o wiele lżej z tym,że nie musze nikogo udawać,ze pozostałam wierna sobie i swoim zasadom.

Gość masakra jakaś
a co ci zrobiła, że chcesz się mścić?

Gość dsdqsdqsdqd
jak co mi zrobila? Z tego wzgledu ze sie skumala ze starsza czescia zalogi bywa w stosunkui do mnie niemila bo mysli ze jej wszystko wolno jest falszywa bo ja np nie umiem krakac jak inni nienawidze leserstwa i kumoterstwa i nie rozumiem dlaczego ludzie sa tacy zaklamani

Gość
to jej to powiedz przestanie sie do cieie odzywac i bedziesz miala spokoj ;p

Gość dsdqsdqsdqd
ale tak to nie ebdzie bo laska ma 30 lat a zachowuje sie jak w podstawowce wiecie obgadywanie itp

Gość
to jej to uswiadamiaj na kazdym kroku zeby wiedziala, ze widzisz co sie dzieje i ze nie bedziesz siedziec cicho w koncu sie zniecheci a ze jest jak dziecko i starsi to podchwytuja, to zen...

Gość taka taaaaa
niestety tak to jest w urzedach sie dostaje prace po znajomosci i nic nie zrobisz a takie suki ktore dupy nawet dadza byle sie dopchac do koryta sa najgorsze to sa osoby bez zkrupowow przeciez ona musi caly dzien udawac kogos innego

Gość masakra jakaś
a ona jest zakłamana, ma taki charakter, taka sie urodziła, i kij ci do tego. Zazdrościsz jej, że starsza część załogi ją polubiła?

Gość dsdqsdqsdqd
ona doskonale widzi ze ja taka glupia nie ejstem i to ja drazni ale ma te przewage ze ma znajomosci

Gość masakra jakaś
co cię obchodzi jakaś zakłamana laska? Ignoruj ją i tyle. Albo daj jej odcuć, że nie życzysz sobie zacieśniać z nią więzi.

Gość dsdqsdqsdqd
masz racje ale kurcze czlowiek idzie do pracy i chce zajac sie praca a nie moze bo widzi te niesprawiedliwosc no ja nie lubie sie tak zle czuc

Jeśli jak piszesz ona ma znajomosci to nie zadzieraj z nia - nie warto, bo wszyscy odwróca sie przeciwkom Tobie. Tak jest zawsze! Nawet jeśli w cztery ,sześc, osiem itd...oczu, powiecie sobie że ona jest beznadziejna- jak przyjdzie pora konfrontacji- wszyscy sie wyprą i na Cibie wypną. Smutna to prawda, ale tak jest. W takich sytuacjach zawsze sie wychodzi na idiotke! A prawdziwa Idiotka pracuje dalej i ma sie dobrze!

Gość zazazazaaaa
ludzie sa podli i ysla tylko osobie im wczesneij sie z tym pogodzisz tym lepiej dla ciebei

Gość urzedas
WITAM SEERDECZNIE!zależy komu podlega komórka, , tam napisać anonim,np do starostwa, opisujac to co było.

Gość urzedas
mozna np dać znać gazecie lub radnym opozycyjnym, OCZYWIŚCIE ANONIMOWO LUB ROZMOWA W 4 OCZY, oni WSZYSCY kochają takie tematy. Znam pare podobnych przypadków, np że z osóbki niespełna 30 letniej robi się młodszego inspektora w tempie expresowym, BO WYBORY SIĘ ZBLIŻAJĄ I TRZEBA ZTEJ OSOBY ZROBIĆ INSPEKTORA JESZCZE PRZED NIMI! OCZYWIŚCIE TA OSOBA NIE MA NAWET POKREWNEGO WYKSZTAŁCENIA W ZWIAZKU Z TYM CO ROBI! mAŁO TEGO TA OSOBA OBIJA SIĘ , WIEKSZOŚĆ ROBOTY ZLECA STAŻYSTOM, BO SIE JEJ BOJĄ. NA ZWOLNIENIA CHODZI CZĘSTO, A I TAK DOSTAJE PREMIE, A DO TEGO JEST PRAWIE SĄSIADKĄ GŁÓWNEGO SZEFA. CHYBA MÓWIMY O TEJ SAMEJ OSOBIE;) POWODZENIA W WALCE Z CHAMSTWEM I NIEKOMPETENCJĄ. POZDRAWIAM

Gość helpinka
jeśli opisywana przez ciebie kobieta jest cwana, to zapewne też w jakiś sposób zabezpieczy swój tyłeczek, i na pewno zrobi to nie przebierając w srodkach, o których nie bedę pisać, bo moje dzieci jeszcze nie śpią. ale wszystko do czasu...