Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyzataaaaaaaaaaaa

MYŚLĄ ŻE MAMY ROMANS...

Polecane posty

Gość pyzataaaaaaaaaaaa

Hej, mam taki nietypowy problem.... mój mąż i jego siosta Gośka myślą że mam romans z Adamem- mężem Gośki, szwagrem mojego męża. Razem pracujemy, czasami wypada tak, że pracujemy w nocy... Przez masę spędzonego razem czasu rozumiemy się praktycznie bez słów... Mamy podobne poczucie humoru i zainteresowania, nie okazujemy względem siebie żadnych innych uczuć poza czystokoleżeńskimi. Kurcze nawet jak spotkamy się we czwórkę to żadko ze sobą rozmawiamy... dlaczego Oni tak myślą? To normalne?

Gość pyzataaaaaaaaaaaa
dodam jeszcze że rozmawiałam z mężem na ten temat i wyjaśniłam mu że nic takiego pomiędzy mną a Adamem nie ma miejsca.

Gość pyzataaaaaaaaaaaa
wiem że nie ufa mi w różnych kwestiach ale to tylko moja wina... zastanawia mnie dlaczego nie ufa Adamowi, to przyjaciele

jak nie ufa tobie to tym bardziej przyjacielowi nie wiem co ci podpowiedzieć, nie wiem jak mozesz mu udowodnić ze to nieprawda

Gość pyzataaaaaaaaaaaa
skoro Adam to mąż Gośki to jest szwagrem mojego męża, prawda ? W mojej rodzinie nie ma zwyczajów odbywania stosunków kazirodczych, no chyba ża u bywalców kafeterii jest inaczej ? :P

Gość pyzataaaaaaaaaaaa
no i mowiłam ich ze mam ochote z nim ru-chac w pracy!

Gość pyzataaaaaaaaaaaa
czy dobrze powiedziałam?????