Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mery29

ile ważą wasze 1,5 roczne dzieciaki i co lubią jeść?

Polecane posty

Gość mery29

hej, moja córcia ma 1,5 roku waży 14,5 kg!chciałabym wiedzieć ile ważą wasze dzieciaki w tym wieku i co lubią jeść, bo już nie wiem co wymyślać bo mała tylko pulpety by jadła i zupę warzywną, makaron jajkami i oczywiście dużo mleka!

Gość moja corka
córcia wazy okolo 11,5 i jest strasznym niejadkiem. A mleko odrzucila juz dobre parę miesięcy temu :( Tez ciezko mi jej cos wcisnac bo niestety prawie nic jej nie smakuje

Gość marcelina979
Moj ma troche wiecej 21 mies ,wazy ok 13 kg ,lubi jesc wszystko .

Gość moja co prawda jest juz
starsza , ale pamietam co jadla moja w tym wieku . jadla owoce ( nie napisalas o nich czyzby mala ich nie lubiła) , zupki warzywne ( rozne , wielowarzywne , pomidorowa , kurpnik , rosoł itp ) jadla na drugie danie ziemniaczki ( albo r yz , kasza ) z mieskiem ( zazwyczaj bylo to gotowany kurczaczek ) do tego surowka z marchewki lub buraczka . jadla jogurty , serki owocowe . kanapeczki z szyneczka , twarozkiem , zóltym serkiem ( na kanapke kładlam jakie warzywko typu ogorek , pomidorek , rzodkiewka , szczypiorek ) mleko pila tylko 2 razy dziennie

no i jadla tez jajka - do tej pory je lubi

no i jadla jeszcze rybe oraz jajecznice

i jeszcze nalesniki

Gość moj synek
bedzie mial 3 latka w czerwcu i wazy 14 kg!!! I wiem ze niedowagi nie ma. Macie male glodomorki w dmku:)

Gość fdggfh
moja ma 15 miesięcy i wazy ok 10 kg.. raz wcina a raz nic nie chce.. ale jak zacznie jeść to wszystko mięso (kurczaczek, piersi, cielęcinka, wieprzowinka, indyk, schab, wołowinka) owoce (banany, jabłka, szaron, kiwi, morele, brzoskwinie, avokado) ryby ogórki, marchewki, pomidory, cebula, rzodkiewka i wiele innych warzywek.. bardzo lubi spaghetti, pulpeciki, klopsiki, zupki, jajka - jajecznicę, twaróg, płatki na mleku barszczyk miały, pomidorówka.. no wszystko.. duzo by wymieniać..