Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arsena

Co myślicie o takim prezencie na slub?

Polecane posty

Gość wiesz taki e pojedyncze
czy podwojne filizanki, nawet najladniejsze, ale nie pasujace do reszty to na ogol zawalidrogi. Radzilabym cos bardziej uniwersalnego, co zawsze sie przyda.Ju patera na ciasyto lepsza, bo ciastem sie zaloni, Albo cos ze sztucow, np do ryb,ogolnie rzeczy pasujace do wszystkiego. A ze zagrasz to b. pieknie.

Gość sdfsdd
nie pdoobaja mi sie.chyba ze mlodzi maja taki suchy ostry wystroj mieszkania.. taki niby bardzo nowoczesny. niepraktyczne. Ty bys takie chciala dostac??

Gość jacobs
a młodzi i tak kawę będą pic w poręcznych kubkach.A może jakies fajne kieliszki ,miseczki do deserow?

Gość daj im lepiej 200 zł

Gość ale tam bylo
mysle ze ok, ale komplet kawowy mi sie nie za bardzo podoba, poszukaj jeszcze innego

Szczerze to wolałabym dostać tyle kasy ile kosztują te filiżanki lub zdecydowanie inny prezent :) Nie podoba mi się ten model .A po drugie nie lubie pić z filiżanek.

Gość ancur
Mnie bardzo sie pdobają takie filizanki! Sama chciałabym je dostać;) Wydaje mi się, że w połączeniu z koncertem wystaczą jako prezent. Osobiście na swój ślub chciałabym dostać foto książkę... Co o tym myslicie? Uwielbiam pamiątowe zdjęcia, jestem niepoprawnie sentymentalna;) Wszystko jedno, czy byłaby to książka skracająca nasze życie na "wolności" czy upamieniajaca samą uroczystość, bardzo chciałabym mieć taką pamiątkę. Zdjęcia mają dla mnie pewien niepowtarzalny urok:) Jeżeli którejś z was też podoba się taka koncepcja, to pochwalę się, że znalazłam już nawet serwis, który zajmje się takimi foto książkami i mogę wam podesłać link do niego: http://www.superfoto.pl/

A ja myślę, że to zależy czy Młodzi są już w miarę urządzeni, czy nie. Bo jeśli nie to w porządku, a jesli tak... Ja mam już urządzone mieszkanie i każdy kolejny prezent w formie filizanek, kubków jest miły bo liczy sie gest, ale mam z tym kłopot w sensie przechowywania. Przydatności również. Sama kawy pijam niewiele, jesli ludzie przychodza do mnie w gości w grupie to i tak zawsze sprawdza sie opcja z kompletem filiżanek, a nie z "filiżanek dla dwojga". Arsena - ja zawsze pytam Młodych co chcą - prezent, pieniądze. Bo to też ważne. Dla mnie gdyby ktoś zechciał podarowac mi prezent tak cudownie niepowtarzalny jak gra na skrzypcach na ślubie nie chciałabym juz nic.