Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhmhmmi

szkoła ponadgimnazjalna!

Polecane posty

Gość mhmhmmi

są jakieś testy które pomoga mi w wyborze szkoły? jak myslicie, iść na humana czy mat-geo-ang. z obu tych kierunkach czuję sie dobrze. pomożecie?:)

Nie ma raczej takich testow, a przynajmniej nie spotkalam sie z nimi. Gdybym byla na Twoim miejscu poszlabym na mat-geo-ang zdecydowanie. Masz po tym o wiele wieksze perspektywy (na studia, prace) niz po humanie. :)

Gość mhmhmmi
no wlasnie nie chce zostać kolejna panią pedagog bądź psycholog(bez obrazy). myślę o bankowości bądź ekonomii. jeszcze kolega mnie na mat-inf-ang namawia i mówi że mi chętnie pomoże. tylko że na 27 chłopaków przypadają tam 2 dziewczyny.

Mozna zostac pania pedagog lub psycholog ale niestety bez pracy. Profil duzo latwiejszy, ale mniej ciekawy i z mniejszymi perspektywami. Dla dziewczyny chyba jednak lepszy jest profil z geografia niz z informatyka, nie sadze zebys zdawala informatyke na maturze,a geografia sie przyda jak najbardziej. W ogole profil mat-geo-ang jest swietny, takie wszystko co najpotrzebniejsze:)

Gość blu_cantrell
eee a do czego sie przyda geografia?

Gość blu_cantrell
achaaaaaa, no tak, tutaj wręcz ludzie są rozrywani po studiach. hahahahaha

a ja kocham swój bil-chem-fiz tylko to trzeba lubić bo cięzko jest

Gość mhmhmmi
no infa sie nie interesuje, ale on mói że mi pomoże, ale to odpada chyba w 99%. poszłabym na biol chem fiz, gdyby nie fizyka.

tzn fizy mam zwiększoną ilość godzin, kto chce to chodzi jeszcze na koło z fizy, do matury

blu_cantrell za to nauczycieli i psychologow wszedzie wygladaja z otwartymi ramionami. Nie chcesz pomoc, to chociaz nie wyglaszaj swoich "madrosci" mawrotka ja biol-chem latwiej od Ciebie, ale tez ciezko bywalo. Jednak ciesze sie ze na to poszlam:) Teraz matura:/ A Ty skonczylas juz liceum?

Gość wszystko jedno

A to ja tak samo: fizyka nie rozszerzona, ale w zwiekszonym wymiarze godzin. Naprawde polecam ten profil.

jeszcze rok:) ja wybrałam ten profil z pasji zawsze chciałam na to iść , bo ciekawe i praca jest tzn. na farmację będę składał papiery, kosmetologię i inżynierię środowiska.. jeszcze rok:)

Po biol-chemie jest mnostwo mozliwosci:) Ja bede zdawac mature: w poniedzialek biologia, w piatek chemia. Trzymajcie kciuki:P

Gość mhmhmmi
też będę trzymać. a myslicie że iść na biol-chem jeśli biologia to pasja a chemia męczarnia?

Gość mhmhmmi
też będę trzymać. a myslicie że iść na biol-chem jeśli biologia to pasja a chemia męczarnia?

chemia - logika wzory, reszta wychodzi trzeba ćwiczyć dużo zadań samemu ciekawe też jest:)

Jeszcze nie wiem na co bede skladac, ciagle sie nie moge zdecydowac. Chemia to meczarnia... Czy ja wiem?Wszystkiego sie mozna nauczyc, u mnie byly osoby ktore nienawidzily chemi jednak potem wolaly ja od biologi. Duzo zalezy od nauczyciela i jego podejscia. Kochane ide sie cos uczyc, bo jak na razie idzie mi tak pod gorke:P Zapisze sobie topic w ulubionych i bede zagladac mam nadzieje ze Wy tez! Pozdrawiam:)

Gość mhmhmmi
tzn ja jestem leń, mogłabym mieć 4,75 w palcem w .. tylko mi sie nie chce. jak musze i sie naucze to mam 5 nawet z chemii. ucz się ucz, dasz rade!;* pozdrawiam:)

Gość izaaaaaaa
tez teraz stoje przed wyborem liceum, mysle o profilu mat-inf ale jednoczesnie ciągnie mnie na biol-chem-fiz...tylko gdyby nie ta chemia ;/