Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roberto 32 Białystok

Gdzie i jak mogę poznać fajną dziewczynę?

Polecane posty

Gość wali ci na mózg
w agencji towarzyskiej

Gość taki jeden555
\"gdzie? na przyklad w swoim iescie czy tam wsio jak? na przyklad wychodzisz i spotykasz\" Swietne sa takie rady. Tak wyjdzie i bedzie zaczepial ludzi na ulicy.

Swietne sa takie rady. Tak wyjdzie i bedzie zaczepial ludzi na ulicy" taki jeden jak myslisz ze to jedyny sposób na poznanie dziewczyny ... to wybacz ale czeka cie zycie jak tego wilka "makkłejna" :P

Gość Pawelek555
Madusia 18 🌻 ja cie znam, jestes fajna!

Gość martunia 28 Wwa
ja swojego chłopca poznałam w oazie jadąc na pielgrzymkę do grobu Ojca Świętego. On tesz wyznaje te same wartości co ja, jest miłosierny, ciepły, też nie miał dziewczyny, czekamy z "tymi rzeczami" do slubu. Zapisz sie do oazy, tam są wspaniali ludzie.

Gość taki jeden555
Nie o to chodzi. Moze sie komus naraze ale na dyskotece tez ciezko poznac fajna dziewczyne. Dla mnie to strata czasu. Oczywiscie wszedzie mozna kogos poznac kto nam sie spodoba poznac przez przypadek. No wlasnie przez przypadek. Tylko ile trzeba na niego czekac. 2 lata.

Regres Mam rodzinę - co, mam z nimi spółkować? Przyjaciółki -większość ma męża, rodzinę, nawet nie nalegają zbytnio na spotkania. Niezamężna kobieta w wieku 25 lat stanowi pewne zagrożenie, o ile nie \"anomalię\":D Znajomi, koledzy - dla nich jestem tylko kolezanką praca - wszyscy faceci zajęci hobby - no tak, pójdę do kina i wcisnę sie między dwie obsciskujące się pary? szkoła - no tu jest jeszcze pewne pole do manewru;)

ale nie pozwolę, żeby ktos sie nade mną litował, nie będę się tu użalać, znajdę sobie faceta i tyle. Roberto, zbliża się letnia pora, grillowanie, imprezy, Tobie tez się uda;) pa

Mam rodzinę - co, mam z nimi spółkować? dunkierka a kto ci każe ? chodzi mi o to ze jest mnóstwo mozliwosci Rodzina moze ma znajomych, znajome którzy maja znajomych ? :P itd itp nikt nie da ci recepty na poznanie ani nie kaze sie wciskac w kinie pomiedzy 2 facetów :) moze sami cie wezme na kolana jak podejdziesz do nich i rzucisz im fajna słowna zagrywka ? o ile bedziesz miała odwage i śmiałosc ...:D