Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oissss

czy iwazacie, ze 23 lata to za malo na zawarcie zwiazku malzenskiego??

Polecane posty

Gość oissss

Gość oissss
bo ja się boję

Gość oissss
wychodze za maz w przyszlym roku, bede miala 23 lata, ostatnio spotkalam sie z opinia, ze bede zbyt mloda

Gość oissss
co mnie zaskoczylo, bo nigdy tak nawet nie pomyslalabym :D

Gość kruleffna
ja tyle bede miala,mam w dupie wszelakie komentarze tzn jakby sie pojawily;) bo na razie takowych brak.

Gość chyba zeleży od osoby
jeden człowiek jest dojrzały w wieku 19 inny i przed 30 to dzieciak, niezdolny do samodzielnego funkcjonownia a co dopiero odpowiedzialności za rodzinę...

Gość kruleffna
choc za chwile pewnie sie dowiem,ze "cooo slub w tym wieku a kiedy podroze zwiedzanie rozwoj itp" ;) standard

Gość oissss
no wlasnie, tez tak uwazam ale niektorzy chyba probuja mnnie zniechecic, takie mam wrazenie :)

Gość omg omg
ja wyszlam za moz i nie mialam 22 lat jeszcze, nie bylam w ciazy, teraz mamy rocznego synka a po slubie juz 4 lata:) maz ma 31 lat, ja sie kocha to wiek nie gra roli

Gość oissss
i uprzedzajac pytanie, pracujemy studiujemy , imprezujemy razem zwiedzamy wyjezdzamy wiec malzenstwo w niczym nam nie przeszkodzi :P

dojrzałość polego między inymi na tym, że człowiek nie sugeruje sie opiniami sąsiadki z za rogu.... tylko sam wie czego chce i tego się trzyma!

Gość kruleffna
no ale jak to,zaraz na pewno sie dowiesz,ze maz we wszystkim przeszkadza;)

Gość ronii
A nie lepiej pobyc dłuzej w narzeczeństwie.Nawet zamieszkać razem,ale nie pobierać się i tym bardziej zbyt szybko nie zachodzić w ciążę.

Gość po fakcie
Ja wyszłam za mąż mając lat 20, mąż 23. Ja byłam (tak uważam) super przygotowana do bycia zoną i do zycia w rodzinie, ale mąż nie... Rozwiodłam się mając lat 24. Dziś mam 29. Mąż ożenił się po raz drugi i po raz drugi rozwiódł. O czyms to świadczy...

Gość omg omg
i szalec mozna z mezem !!! mysmy sie wyszaleli i zapadla decyzja o dziecku :) teraz jest super, jak kochasz to nie sluchaj innych

Gość oissss
jestesmy razem 4 lata, w narzeczenstwie juz prawie rok :) i mieszkamy razem :) a co do ciazy to nie wczesniej niz za 4 lata, to juz ustalilismy :)

Gość oissss
Bron Boze nie slucham innych !!!!!! :) tylko chce poznac opinie na ten temat :)

Gość omg omg
mysmy tez byli przed slubem 4 lata

Gość oissss
po fakcie ----> swiadczy to o tym , ze nie doroslas do slubu

wiesz teraz jest taki tend: >studia>szukanie pracy> ślub> dzieci..... to ma być jedyna słuszna kolejnośc zdaniem niektórych, jak się nie wpisujesz w schemat, to jesteś nieodpowiedzialna góniara itp ale tak na prawdę zależy tylko od ciebie jak sobie zycie ułożysz ....raczej na pewno szczęśliwa nie będziesz ukłądając sobie zycie "pod publikę" więc...

Gość po fakcie
oissss - po czym to wnioskujesz??

Gość wiek nie gra roli
w dupie miej ze tak za przeproszeniem powiem co inni uwazaja jak kochasz to wyjdz za maz i nie patrz co inni mówia ja wyszlam za maz majac 20 lat a moj maz jest 9 lat starszy odemnie i teraz mamy razem syna który ma 3 miesiace

ja biore slub w maju 2010 bede miala wtedy 21 lat moj facet prawie 24 i jakos nie bardzo interesuje mnie to co ludzie mysla na ten temat

Gość B e a t a
a ja będę brała ślub w 2011, będę miała wtedy 23 lat. a bardzo chciałabym już teraz, wiem, że oboje z M. jesteśmy już na to gotowi i bardzo tego chcemy. ale wolimy jeszcze trochę kasy nazbierać i takie tam... absolutnie uważam, że 23 lata to nie za mało.