Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona jaa

Czy jezeli partner kocha partnerke to czasami jej robi dobrze?..

Polecane posty

Gość zagubiona jaa

a jezeli nie robi nic dla niej w lozku zeby ja zaspooic to znaczy ze jej nie kocha? moj facet ciagle tylko ode mnie wymaga zeby to jemu sprawic przyjemnosc, a jak ja czegos chce to jest to tylko przez pare dni a potem zupelnie o tym zapomia i wszystko wraca do normy czyl: ja jemu a on mi nic, czy to znaczy ze mnie nie koha?(jestesmy 4lata)

Pogadaj z nim bo miałem podobny przypadek tylko odwrotnie. Kobieta mi potem przyznała się że była egoistką i liczyła się tylko jej przyjemnośc, bo było to dla niej wciąż nowe doznanie gdyż jestem pierwszym jej kochankiem.

Gość zagubiona jaa
on lubi obciag z polykiem i głebokie gardło

Gość Ja cie nigdy nie zdrade hahaha
poszukaj se nowego zostaw go

Gość lisa marie presley
oh pieprzony egoista:D napisze Ci -kaz mu isc do lasu na grzyby to i tak nie posłuchasz autorko, wkoncu zapewne go kochasz :P Powiedz mu co Ci leży na sercu, i nie dopuszczaj do sytuacji ze ciagle Ty jemu... - nie masz ochoty mu robic dobrze to nie robisz, nie ma prawa do niczego Cie zmusic.Musi byc cos za cos:D

Gość tuhytujt
jezu, my sobie nie wypbrzamy ze jednoz nas ejst niezaspokojone :o

Gość tuhytujt
a moj facet jest jeszcze bardziej podniecony i lepiej spelniony gdy dochodimy wspolnie :o ja nie wiem dgzie te baby maja oczy zeby z takimis ie wiazac i jeszcze sie zlic na kafe zamiast mu powiedziec :o