Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciąż się zastanawiam

imię Natasza i Tatiana

Polecane posty

drogie koleżanki chciałabym wiedzieć co sądzicie o tych dwóch imionach. obydwa bardzo mi się podobają ( wiem, ze wschodnie, ale ostatnio dość popularne w Polsce;) ) nie potrafię się zdecydować. proszę o wyrażenie opinii:)

prosze o wypowiedzi:)

sama sie zastanawialam jakie imiona w Polsce sa ladne. Powiem Ci ze mi sie te kojarza z Tatiana Okupnik i Natasza Urbanska. Ladne imie to Marika. Ale jesli mam wybierac z tych podanych to wybiore Tatiana.

dziękuję:) tkoś jeszcze wyrazi opinię?

mi kojarza sie podobnie jak kolezance wyzej.a ze to teraz popularne imiona to pozniej moze okazac sie ze jest kolejna w klasie o tym imieniu.tak jak kiedys byly w klasie po 4 anie, kasie czy agnieszki.zastanow sie wiec tez czy chcesz by imie bylo orginalne czy nie

Natasza jest ladne i Nadia :) moja coreczka miala miec na imie Nadia ale bedzie Aleksander :P

Gość JA BYM NIE DALA TAK
na imie swojej corce bo te imiona kktore napisalas kojarz mi sie z ukrainskimi prostytutkami- tak przynajmniej twierdzi moj kolega

Bardzo mi się podoba imię Natasza. Tylko teraz chyba się robi popularne...ale nie tak jak oklepana Julia , Zuzia, Ola i Emilka.

Gość niestety imie........
a zwłaszcza zdrobnienie Tania dziwnie mi sie kojarzy . nie chcialbym wolac coreczki : Tania , chodz do mnie !

Gość katije
Właśnie zdrobnienie Tania okropne i stąd Natasza lepsze jak już z tych dwóch wybierać. Jednak żadne z nich mi się nie podoba

Gość ...bleffff...
imię Tatiana kojarzy mi się z jednym (tekst z jakiegoś przedstawienia w LO), kumpel wychodzi na scenę przebrany za kobietę (wyglądał jak kobieta lekkich obyczajów) i się przedstawia: "jestem Tania... z Rosji" :D cała sala w śmiech :D Dlatego jestem za imieniem Natasza :)

już lepsze Natasza... jakbym miała córcię to bym nazwała jednym z tych imion: Anna Martyna Oktawia

Gość erfvevc
natasza

Gość pikne sa
to moje typy, gdyby cówka jeszcze kiedyś (bo mam synka) :) NAPRAWDĘ PRZEPIĘKNE IMIONA!!

Gość Bzzzzy
Bardzo mi sie podobaja imiona ze wschodu,spotkalam sie z nimi pracujac z litwinami jak dla mnie Nataszka jest super,a dla chlopczykna Dimitrieff(Dima)

Gość pikne sa
i jeszcze TAMARA

Gość pikne sa
nie wiem, czy szkoła i to LO to dobre miejsce aby robic sobie jaja z Rosjanek prostytutek To sa przepiekne imiona! Cóż, niektórzy wolą SANDRA, OLIWIA, WIKTORIA, ANDŻELIKA, SAMANTA, :(

A ja będę inna i napiszę, że z tych dwóch podoba mi się imię Tatiana. I wcale nie kojarzę z Okupnik, czy rosyjską dziwka, tylko bohaterka pięknej powieści pt. "Jeździec Miedziany". Cudowna postać!

Gość znawca lalalala
Kobiety, ktore znam o imieniu Natasza są sa urodziwe:)

Gość wciąż sie zastanawiam
i jedno i drugie imie ma zwolenniczki...jestem w kropce:)

Gość upupupupupu

Gość ludziska wypowiedzcie się

Gość Tatko
Ale mieszacie, NATASZA a waściwie Natasha - piekne imię GRECKIE a nie rosyjskie. Takie imię dostanie wkrótce nasza córcia. A na drugie ... Elektra, bo od początku ciąży przy żonie psuje się wszystko elektryczne (palą się nad miarę żarówki, mikser, robią się zwarcia nie wiadomo dlaczego). A to że imię Natasza jest popularne teraz dzięki Urbańskiej - jak nasze dzieci dorosną to już o tej pseudogwiazdce nikt pamiętać nie będzie. Tatko

a moze Tamara? ja mam kolezanke Tatiane i mowimy do niej Tinka :D mnie sie Natasza nie podoba

Gość abebe
mnie również nie podobają się te imiona ale oczywiście to jest moja opinia, Natasza bym nie dała z tego względu,ze znajoma ma psa suczke o tym imieniu, ja również będe mieć dziewczynkę i prawie żadnych typów na imię.. mężowi podoba się Klaudia ale mnie nie bardzo.. jak by był chłopak mial mec Aleksander więc może Aleksandra albo Olga

Gość Natszka
Uważam że Natasza to pięne i dumne imię dla wspaniałej odważnej dziewczyny o silnej osobowości.kojazy mi się z Nataszą z powiesci Tołstoja a nie z przedstawicielką popkulturalnej szmiry.jesli komuś kojarzy się z prostytutką to widocznie bardziej interesuje się plugawym zyciem prostytutek i pseudogwiazdek niz kulturą i literaturą.sama noszę to imię i jestem z tego dumna.Oba imiona są piękne ja polecam pani Natasza wybór jednak należy do pani.Pozdrawiam.Nataszka

Gość mmimii
Natasza