Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żmudna Marudna

Czy wy tez padacie na ryj po powrocie z pracy bądź z zakupów???

Polecane posty

Gość Żmudna Marudna

Ja normalnie po pracy musze isc od razu spac, nie mam sily zrobic obiadu od razu. Musze isc spac na godzine a potem juz normalnie funkcjonuje. To samo jak ide na zakupy odziezowe- wracam padnieta i musze isc spac. A wy jak sobie radzicie? Tez tacy zmeczeni jestescie ze ledwo co na nogach sie trzymacie? Ja doszlam do wniosku ze slaba jestes fizycznie.

Gość philadelphia
a ja po wyjściu z pracy jestem tak pobudzona, że muszę pobiegać, bo inaczej nie usiedzę. to jest dopiero tragedia, nie wiem co mi dosypują do kawy :o

Gość Żmudna Marudna
Co robicie zeby szybko sily powrocily??

Gość wiwiora
zrob badanie na poziom hormonow tarczycy bo takie cos nie jest normalne moim zdaniem, wiem co mowie u mnie bylo podobnie, taka ospala chodzilam bez zycia, musialam sie przespac zeby w miare normalnie funkcjonowac....... wyszlo ze mam problemy z tarczyca, biore hormony, jesl okej

Gość nie4 zgo
Nie zgodze sie z wiewiora. Po porstu sa osoby silniejsze i wytrzymalsze jak i slabe, które sie szybko mecza. Autorka najwidoczniej nalezy do tych drugich

Gość monogamistką byłam
myślę, ze chodzi tu raczej o to jak reagujemy na innych ludzi, ja jeste introwertykiem i jestem po pracy zmęczona, męczy mnie przebywanie, rozmawianie z ludxmi, dlatego muszę odpocząć , pobyć samej... podobno ekstrawertycy nie mają takiego problemu trzeba to po prostu zaakceptować...

Gość dei opus
Ja tez jstem zmeczona a mam dopiero 22 lata. Nie wiem jak to kiedys bede radzila sobie kiedy po przyjsciu do domu trzeba bedzie gotowac obiad i jeszcze zajac sie dziecmi.

Ja jestem zmęczona już od rana :D A po przyjściu z pracy, czy z zakupów nigdy się nie kładę, w ogóle nie śpię w dzień, choćbym nie wiem jak zmęczona była, bo jak tylko się chwilę zdrzemnę, to budzę się taka wkurzona i jeszcze bardziej zakręcona, niż jakbym nie spała :D Zrób może badania? Może to anemia albo cukrzyca (tfu tfu tfu) :D