Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę przeczytajcie

brak okresu test negatywny i cała reszta. pomocyyyyyyy

Polecane posty

otóż powinnam dostać okres w sobotę . nie dostałam. wczoraj rano zobaczyłam zamiast tego brązową plamkę o średnicy 2 mimilemtrów dosłownie i na tym się skończyło. dodam że miałam bóle podbrzusza i jajnika jak na okres zwykle. trochę się tylko zdziwiłam bo zawsze bolały mnie piersi przed okresem a tu kompletnie nic. i mam dziwnie opuchnięte sutki. dosłownie sutki. zaznaczam że podczas tego cyklu zmieniałam klimat i miałam troszkę stresu. jej, cały czas to uczucie mnie ciągnie na nogę. nie jest to takj do końca ból. batrdziej takie skurcze. cały miesiąc też uprawiałam seks bez zabezpieczenia i do końca.tak co 3 dni. więc można by było podejrzewać ciążę ale z kolei test robiony wczoraj popołudniu wyszedł negatywny. czy może być tak , że przesunęła mi się owulacja o kilka dni, czyli np wystąpiła tydzień temu dopiero i wtedy zaszłam i za wcześnie na testy czy jak?? Boże zwariować można. heeeeeeeeeeeelp

a i spałabym 10 godzin codziennie, gdyby oczywiście nie inne zajęcia i praca.np dzisiaj spałam 11. acha i mam 24 lata i to nie byłaby niechciana ciąża. tylko chciana chciana..

Gość oczywiście że wszystko jest
możliwe, pod wpływem stresu mnie się zdarzało że okres nawet miesiąc później miałam... Ale to ekstremalne przypadki. Ale i zmiana klimatu i stres zawsze powodowały u mnie kilkudniowe spóźnienie, nawet do 10 dni... Więc przesunięcie bardzo możliwe. Spróbuj zrobić test rano z porannego moczu

póki co dobra rada to przestań się wkręcać że jesteś w ciązy i szukac objawów, na kilka dni od zapłodnienia one nie występuja :p Poza brakiem okresu oczywiście. Kup test i zrób rano, mocz będzie bardziej zagęszczony po nocy. Może stężenie hormonów jest na razie zbyt male

Gość jojjjjjojojj
zgadzam się - kup dwa test różnych firm i zrób oba koniecznie z pierwszego porannego moczu - ten popołudniowy mógłb być za "rzadki" i test niewykrył hormonu

dzięki dziewczynki. z tych objawów to i tak tylko spanie mozna podciągnąć bo reszta to jak na okres włąściwie. ehhh. nie wiem. fajnie by było ale maqm straszny mętlik w domu i nie wiem co sama mam myśleć

Może na razie nie myśl :) Zajmij się czyć, kup testy i poczekaj do rana ;) Powodzenia :) Daj znać jak poszło ;)

postanowilam ze zrobie test w piatek. na pewno dam znac jak poszlo chociaz te 2 dni beda sie strasznie dluzyc. dzieki

a może któraś tez miała podobne symptomy?? ja zaraz usnę. a dopiero 15...

Gość przyczyną senności
może być stres, anemia, cukrzyca, niskie ciśnienie, zmiana pogody, przemeczenie, no i ciąza ;)

upup