Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia8585

Bardzo..bardzo..ważna sprawa.

Polecane posty

Witam..przeczytałam na forum ze szukasz fotografa..a ja szukam kogoś kto mi pomorze zdobyć aparat żebym mogła robić zdjęcia..brzmi to pewnie dziwnie..;)..otóż sprawa wygląda tak..od jakiegoś czasu robię zdjęcia..ale tylko amatorsko gdyż nieposiadań odpowiedniego sprzętu..i mimo ze miałam już jakieś tam propozycje żeby robić zdjęcia na różnych imprezach(w tym też śluby)to nie moge nic zacząć..:((..i tak koło sie zamyka..więc jeśli spodobały by ci sie moje zdjęcia..przesyłam link do mojego albumu: http://asia22fotki.jalbum.net/ to mogę zrobić ci zdjęcia za darmo..zamian za pomoc w zdobyciu punktów w konkursie fotograficznym w którym biorę udział(można wygrać bardzo dobry aparat który potrzebuje;))..chodzi po prostu o oddanie na moje zdjęcie paru głosów, konkurencja jest duża..więc to mogłoby mi bardzo pomoc..ale oczywiście nie namawiam pozdrawiam asia:)

Gość /zslxfkjdxkj
nawet fajne foty

czeladnika...nieeee..poprostu przyszło mi raz do głowy żeby robić zdjęcia i tak mi zostało.;))).. jakby ktoś chciał mi przypadkiem pomóć to wysyłam link do tego mojego zdjęcia konkursowego: http://www.sluchowisko.net/konkurs/1/zdjecie/159/ no jeśli komuś sie zdjęcie podoba..bo jak nie to trudno..chociaż i tak cięzko bedzie wygrac..bo jest tam taka jedna co ma 37 głosów..masakra..zabierze mi mój aparat jak nic..ale narazie walczę wszelkimi sposobami..;)

oj..wiem ze powazna..ale tak naprawde chyba liczy sie pasja.. wiem ze jescze dluga droga przedemną, i ze sie musze duzo nauczyć..ale zamierzam w tym kierunku zrobic bardzo wiele.;)..nawet chciałam isc na studia..na fotografie..ale w Gda na ASP mi zamkneli ten kierunek ..pech..więc narazie zapisałam sie do kółka fotograficznego..i ucze sie od tych co już w tym siedzą długo..a jaki mają sprzęt to szok:)

Byłam, zobaczyłam, podziwiem, zagłosowałam 🌼 i życzę dożo wytrwałości w rozwijaniu tej pasji.

Gość w gore bo wazne

Gość ameeeliaa
Asiu, żeby oddać głos, trzeba się tam zalogować, a nie potrafię tego zrobić.:( Chętnie oddałabym głos na Ciebie, bo fotka jest fajna.