Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fedek edek

JEST JUŻ RANKING NAJLEPSZYCH UCZELNI W POLSCE!PATRZCIE !!!!

Polecane posty

Gość fedek edek
OBOK SĄ INNE RANKINGI..ALE NAJWAZNIEJSZE TO CHYBA PRESTIŻ WSROD PRACODAWCÓW

Najważniejszy nie jest prestiż tylko to co umiesz robić/masz w tym doświadczenie

Gość fuckthaluv
levviatan dobrze prawi. ale dobrze, że swps tak wysoko :classic_cool:

Gość fedek edek
w prestizu prywatne szkoly górują z tego co widze nad panstwowymi ..szok..

Gość KRAKOWIANKAKAAAA
KRAKOWSKA AKADEMIA FRYCZA MODRZEWSKIEGO W KRAKOWIE NA CZWARTYM a tak obgaduja te szkole w krakowie zawistni którzy zazdroszczą ze w tak szybkim czasie zyskala taki prestiż.. z tego co widze to wsrod prestizu pracodawcow ta szkola jest o wieEle wyzej niz KRAKOWSKI UNIWEREK PEDAGOGICZNY I AWF ...SZOK..

Gość kuzmin na pierqwszym

Gość davies
na 4 miejscu wśród szkół niepublicznych! A z KSW śmieją się ludzie z UJ, AGH, politechniki UE - chyba nie twierdzisz że KSW może się z nimi równać

Gość co to niby jest ....
a co to niby za szkółki! W zyciu o zadnej nie słyszałam!!! I gdzie jest Politechnika Warszawska!?

Gość co to niby jest ....
aaaaa niepubliczne hehe no tak :classic_cool: Idiota też ma prawo do wykształcenia.

Gość nuufgfgf
davies uwazaj zeby z tej zawiści ci sie coś nie stało:):) pewno jesteś z pedagogicznej :)

Gość davies
Jestem z UJ, ale dlaczego uważasz że jestem zawistna? ja nie pisałam postów pod moim

Gość krakowskie buraki
na ujocie uczą sie wiedzy sprzed 30 lat te tempaki biedne:):) na warszawskim jest przynajmniej poziom a z was ujotowcy smieje sie caly swiat bo afera za aferą w mediach ..:)buraki z krakowa:)

Gość pare słów do davies
davies ty chwalisz sie ześ z ujotu :):)???? moja siostra studiowała na ujocie i drugie studia zaocznie robila tez na ksw i z ręką na sercu stwierdziła ze poziom na ksw był wyższy choc sama nie wierzyla w to bo na ksw studiowala zoacznie a na ujocie dziennie !jestesmy z warszawy jakby co ale przeprowadziłysmy sie do krakowa na studia. siostra mówila ze na ksw wykladali najlepsi profesorowie z ujotu a z ujotu uciekli i sami mówili ze uciekli bo mała pensja itd. więc zostalo wam na ujocie mało dobrych propfesorków.\sama uczelnia nie swiadczy o niczym bo liczy sie kadra a kadra wam ucieka.

Gość chwalić sie uczelnie to chore
Ja jestem była studentką ujotu i nie mam powodu do dumy:(:( mam studia i co z tego jak dwa lata bez pracy już ?:( Więc nie mówcie mi ze ujot to super uczelnia..jak ja bym sie miala chwalić tym gdzie i na jakiej uczelni studia robilam to musialabym byc dzieckiem ...Ujot kojarzy mi sie jak najgorzej .... przestarzała wiedza i smierdzące stare budynki w których studia sie odbywały..to koszmar był..

Gość davies
Profesorowie dorabiają sobie na KSW co w tym dziwnego. Ja nie wyśmiewam się z żadnej uczelni ale znam ludzi stąd stąd, wiem jakie osoby tam poszły, co ledwo liceum zaliczyły. Płacisz kasę i poprawka za poprawką.

Gość aooftfgty
niestety po przeczytaniu tego jestem w szoku:(:(:(:( bo nie obrazając mego brata który studiuje na ujocie a nie umie sie poprawnie wypowiedzieć to naprawde smiac mi sie chce ze wkladasz davis idiotów do jednego worka. czemu mój brat który nawet nie umie poprawnie pisac i nic sie nie uczy tylko imprezuje i ćpa jakos jeszcze studiuje na ujocie? bo niski poziom i tyle..sam opowiada jak to jest lajtowo i jak profesorowie daja oceny za koniaki nieraz.

Gość mleczna kawa
oo, szwankuje widze umiejetnosc czytania calego tekstu ze zrozumieniem :) brawo! (politechnika warszawska, hehehe)

Gość davies oj ale generalizujesz
Ja mam koleżanki które są na ujocie i po 13 razy zdają nieraz .wygladaja jak laki barbie i sa tipsiarami ! Więc nie pisz bzdur ze tylko na prywatnych tak jest bo to żałosne.

Gość Musze sie wtrąciś
Skończyłam studia w tym roku na ksw i z mojego roku który liczył 200 osób dostało tylko 83 osoby/ większosc nie pozdawala egzaminów komisyjnych które odbywały sie po warunku i wyleciała. Moja kolezanka również wyleciala i to z ksw ..tak moja droga davies..z ksw..niestety przez paniądr kluzową któa kosi równo ale to iina sprawa:(

Gość UJOT BUHHAHHAHAHA
WARSZAWSKI RZĄDZI I KAŻDY TO WIE! UJOT TO TYLKO WYRTOBIONY PRZEZ 600 LAT PRESTIŻ NIC WIĘCEJ PRZEZ PONAD 600 LAT ISTNIENIA NIE CIEZKO WYROBIC SOBIE PRESTIŻ WARSZAWSKI ZAWSZE BEDZIE GÓRA .

Gość fff5555555
ujot- od czego to skrót??

Gość no to opowiem aureet
Najlepsze jest ,że mam kumpla ..dwa razy nie przeszedł w liceum i nagle potem skapnal sie ze pojdzie na studia poszedł zaocznie na prawo bo zaplacil i teraz ciagle sie chwali i mowi ze studiuje na ujocie a my z rodziną wymiękamy .. on poprostu sie tym afiszuje..i ciagle jak kogos spotka to mowi :ja stuiuje na ujocie ....żenada..gosc totalny matoł...zal mi takich ludzi..

Gość davies
Ale dla mnie to nie jest zaden problem, wolisz KSW, myślisz że zapewni Ci wyższy poziom to idż na KSW. Tylko niestety ja znam osoby, które poszły na KSW, bo nie dostały się na państwowe uczelnie. Oczywiście nie generalizuję, że wszyscy tam sa w takiej sytuacji. I nie nazwałam nikogo idiotą.

Gość davies
I jest duża różnica między ludźmi studiującymi dziennie na UJ a zaocznie, to bez wątpienia.

Gość do nieieieiieeeee
davies czy chcesz tego czy nie to znienawidzone ksw osiaga coraz wiekszy prestiż. sama pracuje w jednej z form krakowskich i u nas szef tez woli przyjmowac z ksw osoby.sama nie wiem czemu ale faktycznie wiele z tych osób jest niesamocie elokwentnych i wygadanych oraz obrotnych.ksw jest dopiero 9 lat w przeciwienstwie do ujotu a juz osiagnelo wiecej ..ujot w tak krótszym czasie nie mial tyle co ta uczelnia niepubliczna.. z pewnego zródla wiem ze w ciagu zaledwie dwóch lat stanie sie uniwersytetem bo maja jeszcze jakies doktoraty w ministerstwie dostać i nie dostaja tego za kase .uwierz..tylko spelnili wymogi tak samo jak spelniaja je uiczelnie panstwowe. ja bede bronic tę uczelnie ,ponieważ moje pracownice które tam konczyly studia niesamowicie sie wyrózniaja inteligencją i elokwencją w działaniu.i ostatnia rzecz jaka mozna powiedziec o nichto to ,że są puste i głupie.NIE GENERALIZUJ BO KRZYWDZISZ INNYCH jA ZNAM WIELE PUSTYCH LALEK STUDIUJACYCH PSYCHOLOGIE DZIENNIE NA UJ. wiec wszedzie zdarzaja sie i madrzy i pusci ludzie !zrozum to!

Gość do nieieieiieeeee
przepraszam z góry za pisownię ale sie spiesze niesamowicie pisząc to :)jestem w pracy więc nie moge dokładnie i gramatycznie poprawnie pisać :):):) ale akurat jest przerwa na lunch więc korzystam z kafe :)