Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxEmilckaxxx

Dlaczego w programach telewizyjnych wciaz pokazuje sie jakis biednych ludzi?

Polecane posty

Gość xxxEmilckaxxx

Margines spoleczenstwa, na ktory nikt nie moze patrzec. Lenie, alkoholicy, bezrobotni - tylko tacy ludzie sa w Polsce biedni. Inni normalnie pracuja, maja kase i zyja jak normalni ludzie. A tu w telewizji wciaz slyszy sie o samotnej matce z 3 dzieci czy czyms podobnym. Po co taka debilka decydowala sie na dzieci, skoro teraz nie ma kasy, zeby ich utrzymac?

Gość samaEwusia-lat44
bo jakby ktoś wiedział że się przewróci,to by sobie usiadł.ja wiele lat przepracowałam w hospicjum,i powiem ci ze byli tam przeróżni ludzie.jak leżeli i cierpieli,odchodzili na tą lepszą strone życia,to nie pytałam kim są,bo bezinteresownosc to najpiękniejszy dar jaki można dać drugiemu człowiekowi.byli i ci bardzo bogaci,ale..śmierdzieli swojej rodzinie,no i rodzinka była za wrażliwa żeby chorego umyć,przebrać.a pieniądze jak wiesz,jakoś nie smierdziały.więc nie zadawaj takich beznadziejnych pytań.gdy pokazuja w telewizji cos,czego nie chcesz oglądać,przełącz program,i tak bez przerwy.gratuliję rodzicom córki,i dzieciom jesli je masz,matki.