Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MównicaxD

Niski głos u kobiet - czy to się podoba facetom

Polecane posty

Gość MównicaxD

mam takie pytanie co sądzicie o kobietach, które mają niski głos, wyraźną dykcję? czy innym kobietom przeszkadza gdy ktoś tak mowi? czy to podoba się facetom, czy raczej wolą 'piskliwe dziunie'?

Gość dscsdfcsdf
nie bo wtedy kobieta kojarzy mi sie z tranzwestytą :O

Gość MównicaxD
to trochę podnosi na duchu :) ja jestem osobą dośc delikatną z wyglądu ale mam mocny głos, rpzez to zawsze czułam się mniej atrakcyjna niz piszczące kolezanki, mam problemy ze śpiewem niestety

Gość tomekkk343
nie , facetom podoba sie wysoki głos

Gość MównicaxD
transwesyta mnie jednak nie pociesza

Gość edzio
pijaczki i nałogowe palaczki mają niski głos, a to się zawsze źle kojarzy, bo z nocnym zyciem i dupodajstwem

Gość mad about
ja mam taki głos, dla mnie jest męczący, nie znoszę go, nie znoszę siebie słuchać, mam wrażenie, że gadam jak facet. ale mój luby go uwielbia, więc może to moje urojenia :P

Gość Green Tea.
A ja mam głos raczej niski ale nie przesadnie, za to mam problem z zatokami i wydaje się, jakbym ciągle miała zatkany nos. Nie znoszę tego, jak ktoś mnie nagrywa i później się odsłuchuję to mnie szlak trafia.

Gość oj wy oj wt
gruby niski glos u kobiety??? blah :O jak babochlop. delikatny dziewczęcy glosik to jest to

Gość
ja myślę, że jest tysiąc innych rzeczy, na które faceci zwracają uwagę, głos ma znaczenie marginalne ja też mam akurat niski :)

Gość 1macho
jeszcze jak lasce daje do tego z ryja to już pełnia szczęścia :)

Gość MównicaxD
po propstu gdzieś usłyszalam, że niski głos jest taki sexi ;d to się pytam co sądzi o tym opinia publiczna :D

Gość dyuld
niski głos ma ta prowadząca z małej czarnej, strasznie mnie denerwuje, nawet jak są jakcyś fajni goście to nie mogę tego oglądać bo ta kobieta mnie dobija normalnie!!!!!! tu ona: http://www.youtube.com/watch?v=q24rDHRjDvw

Gość recydywa
bo ta prowadząca to jakiś babochłop ogólnie :o męcząca baba strasznie.

Gość MównicaxD
mnie nie męczy ja mam chyba gorszy głos, ale za to mowie bardzo wyraźnie ;p

Gość mnie się bardzo podoba jej
glos.

Gość opopopopoop
mnie też

Gość Sratatatatatatatatata
ja mam wysoki,wrecz piskliwy glos :D i tez go nie lubie,bo czasem jest az za piskliwy:-O zas moja kolezanka ma niski glos i pieknie spiewa

"Niski głos u kobiet - czy to się podoba facetom " wazniejsze sa inne rzeczy - a wtedy niski głos nie bedzie przeszkadzac-no chyba ze typowo męski :P ale lepszy - wysoki, kobiecy

Gość Nieznosze piskliwych dziun
Dzialaja mi na system nerwowy. Niski spokojny zmyslowy glos dziala jak balsam..kto twierdzi inaczej?

Gość z reguły taki
niski głos u kobiet raczej lub częsciej podoba się kobietom niż facetom. Moja kolezanka taki miała, mnie się podobał jej głos. Ale u męzczyzn moze byc inaczej, aczkolwiek wszystko zalezy od osoby , jej charakteru, wygladu. Głos chyba raczej nie odgrywa najwazniejszej roli.

Gość z reguły taki
moze byc niski, gruby głos u kobiety, a byc bardzo seksowny i przyjemny. A takze wysoki lub typowo kobiecy , a aseksualny. Na to muszą się złozyc inne czynniki. Faceci z reguły mają niski głos, a nie kazdego faceta głos przeciez nam się podoba.Jeden moze miec bardzo pociagający, a drugi bezpłuciowy i odpychający. Mimo, że oba męskie i niskie.

Gość CZersey
Scarlet Johansson ma według mnie fajny niski głos i facetom z mojego otoczenia się też podoba.

Gość Z Warszawy of course
Mi tam sie podoba niski glos

neurosa1 (gunjax@wp.pl) ja myślę, że jest tysiąc innych rzeczy, na które faceci zwracają uwagę, głos ma znaczenie marginalne Jesteś w błędzie. Kobiecy głos ma bardzo duze znaczenie dla mężczyzn. często nawt sobie nie zdają z tego sprawy. Przenikliwy, zrzadliwy gło powoduje, ze facet ma ochote zabić babe. Dźwieczny delikatny głos i delikatna uroda, topia seca facetów, przepompowujac krew w inne ważne miejsce :P niski zmysłowy głos, tak jak pauliny z brzyduli, moze kojarzyć się z klasą, władczościa, pozycją spoleczną itd. Mozna by długo wymieniać. Jedno jest pewne głos kobiety absolutnie nie ma marginalnego znaczenia dla mężczyzn, tym bardziej, że kobiety non stop gadają.

Gość mysle ze glos ma zanczenie
ale na szczescie kazdemupodoba sie co innego. ja np zwracam uwage na glos faceta. pewnych glosow nie trawie i na pewno nie moglabym byc z kims kogo glos dziala mi na nerwy

Gość nika786
niski głos u kobiety jest bardzo zmysłowy :) o czym przekonuję się już od wielu lat ;) wszyscy faceci, którzy słyszą mnie po raz pierwszy ( a może to być szok... bo jestem bardzo drobna i niska) reagują zawsze tak samo... "ale masz niesamowity głos..." ;) i każdy zawsze żartuje i zaczepia, że mój głos jest taki męski... ;D i wszyscy Ci panowie zawsze bardzo do mnie lgną... więc drogie panie :) gruby głos u kobiety jest seksowny dla płci przeciwnej... ;) ale oczywiście zazwyczaj krytykowany przez żeńską część, zatem głowa do góry :) swojego głosu nie zamieniłabym na głos o innej barwie, bardziej kobiecej :) i uważam, że taki głos może być wielką zaletą, a także elementem oryginalności jego właścicielki :) pozdrawiam :)

Gość usefnu
Kiedyś podobał mi się wysoki głosik, ale kiedy jest go za dużo, to może rozboleć głowa od tych pisków :O