Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziara1000

BYŁAM U GINEKOLOGA

Polecane posty

Gość madziara1000

dziewczyny,byłyście kiedys u ginekologa,ktory robił Wam jakies dziwne uwagi?komentował w jakis dziwny sposób Wasza cipke?robiłajakieś dziwne aluzje?głównie z podtekstem erotycznym?dla mnie to chyba nie jest normalne.chyba powinien zbadac co trzeba i kazac sie ubrac,a nie komentowac sposob golenia i wyglad robiac przy tym dziwne wrazenie.

Gość amelija
komentują, u mnie -sposób golenia, jeden taki starszy nawet powiedział że mam ładną :-O i wąchał palce które mi wyjął z pochwy :-O

Gość madziara1000
nie wiem czy isc znowu do niego czy zmienic na innego,dziwnie sie przy nim czuje:(

Gość madziara1000
wąchał palce?w jakim celu?to chyba jakies chore jest.

Gość tryrty
o matkoo:/ w życiu bym nie poszła do faceta

Gość a co dokladnie
Ci powiedzial??

Gość amelija
inny z koleji wkładał i wyjmował mi palece tak szybko że aż miałam orgazm

Gość k=lko
to że wąchal palce akurat mnie zbytnio nie dziwi bo jak jest jakaś infekcja to wydzielina z pochwy specyficznie pachnie ale z podtekstami erotycznymi sie nie spotkalam a bylam u kilku

czasami lekarz moze powiedz zeby uwazac z goleniem bo skora jest brzydka i ma krosty. Ale te palce z pochwy?;/ o boze....

Gość madziara1000
no własnie tez tak pomyslalam ze pojde chyba jednak do babki,co jak co ale lesbijka chyba nie bedzie.i odpuści sobie głupie komentarze. z drugiej strony słyszalam ze faceci sa bardziej doklani,sama juz nie wiem na co patrzec.

Gość amelija
opisałam kiedyś tą sytuację na antykoncepcyjnym to mnie zjechały że zmyślam, ze 3 dziewczyny mi uwierzyły i bywalec1 mi uwierzył :-O oprócz wąchania mówił mi komplementy i inne określenia np zapytał mnie "czy często daje doopy" :-O byłam u niego 2 razy i juz nie poszłam

Gość beeeeeebeee
właśnie, wąchają bo brzydki zapach swiadczy o chorobie

Gość kotka222
kurwa znow prowokacja jakas kipska

Gość k=lko
sama średnio raz na 2 godziny wącham moje palce włożone do pochwy

Gość kotka222
prowokacja na bank, przecież po to się do ginekologa idzie! Jak mi się chce dupczyć a nie mam z kim zawsze sie do gina przejdę.

Gość amelija
albo powiedział na moją pipę ----zdrowe, młode nadające się do użytkowania---dziwne, facet po 50 -tce

Gość Do madziary
ale co ci konkretnie takiego mówił że jesteś zniesmaczona?

Gość madziara1000
powiedzial ze taka SMACZNA cipke to az chce sie badac,ze moi faceci to szczesciarze!!mowiac to robil głupie miny.speszyłam sie strasznie,nie wiedzialam wogole gdzie sie patrzec.naprawde niesamowicie sie zdziwiłam ze pozwala sobie na takie smiale komentarze,a najgorsze ze to byl mlody ginekolog!!!starszego bym jakos przezyła i pewnie bym sie jeszcze zasmiała. mimo wszystko uwazam ze nie powinno miec takie cos miejsca.

Gość do madziary
jeśli to prawda co piszesz to rzeczywiście chore.......możesz na niego złożyć skargę.Molestowanie może być nie tylko w czynach ale i w słowach. Pewnie jakiś zbok poszedł na ginekologię by sobie cipki pooglądać i pomacać...

Gość amelija
no to faktycznie sobie pozwolił :-O mnie badał dziadek to jeszcze można przeżyć ale że młody ma taką odwagę ? Nie słyszałam jeszcze tzn są młodzi ginekolodzy ale z racji wieku i niewielkiego doświadczenia nie rzucają takich tekstów, nie mieliby odwagi ja bym do takiego juz nie poszła

Gość ggtre
no ja też się spotkałam z podtekstem erotycznym

Gość madziara1000
to moj drugi ginekolog,wczesniej mialam innego ale od czasu kiedy sie przeprowadzilam musialam sobie poszukac w tym miescie gdzie teraz mieszakm no i trafilam do tego,napewno juz do niego nie pojde,poszukam sobie chyba jednak jakiejs babki.dla mnie nie jest mile takie komentowanie.naprawe wole zeby poprostu mnie zbadal i zatrzymal dla siebie jakiekolwiek uwagi dotyczace wygladu lub sposobu golenia. nie to ze jestem wstydliwa osoba to jeszcze taki incydent.

Gość madziara a zdradź
nam jaką fryzurkę tam miałaś. Może zrobiłaś sobie np. irokeza :-D i facet nie mógł powstrzymać się od komentarza:)

Gość amelija
to co mówisz o komplementowaniu cipki zdarza się często - słyszę to też od swoich koleżanek z opowiadań ale nie wiem jaki to ma cel i po co tak mówią, może żeby pacjentkę zachęcić do następnych wizyt, może myślą że pacjentki się cieszą z takich "wspaniałych komplementów"

Gość madziara1000
nie mialam zadnego irokeza,gole sie calkiem nie zostawiam wzorkow i paskow,wiec uwazam ze tym bardziej nie bylo co komentowac.

Gość pss
co to za ginekolog?????w glowie sie nie miesci ze tacy ludzie ida na lekarzy,co sobie pomysli dziewczyna co pierwszy raz idzie i jest zestresowana cala sytuacja,a tu takie teksty usłyszy? zbok nie ginekolog!

Gość KRK wyżej sra niż d ma
amelija inny z koleji wkładał i wyjmował mi palece tak szybko że aż miałam orgazm W twoim przypadku opłaca się chodzić do ginekologa. Wiesz za co zapłaciłaś :P

Gość taaaaaaaaa
nie to ze zbadał to i dobrze zrobil,a swoja droga to znam przypadek co do dziewczyny tez walil podobne glupkowate teksty,to chyba nie jeden taki zbok na ginia polazł

Gość KRK wyżej sra niż d ma
madziara1000 powiedzial ze taka SMACZNA c*pke to az chce sie badac,ze moi faceci to szczesciarze!!mowiac to robil głupie miny.speszyłam sie strasznie,nie wiedzialam wogole gdzie sie patrzec.naprawde niesamowicie sie zdziwiłam ze pozwala sobie na takie smiale komentarze Trzeba gfo było strzelić w ryj, wyjć na korytarz i krzyknąć przy wszystkich, że taki zboczeniec jak on nie powinien być ginekologiem, no i zarządać zwrotu pieniedzy grożąc sadem. Jednym słowem powinnaś urządzić scenę :P

Gość emilly.......
jeju a myslałam, ze tylko ja trafiłam na takiego zbokola! wlaśnie dzisiaj byłam u gina i to po raz pierwszy, strasznie się stresowałam a ginekolog zamiast robić to co leży w jego powinności, głupio komentował. zapytał się np. "a po co pani depiluje miejsca intymne , skoro jest pani dziewicą"? :O ale to jeszcze nic. później dodał "to dziwne, ze jest jeszcze pani dziewicą w wieku 20 lat, przecież niczego pani nie brakuje a poza tym jest pani spod znaku skorpiona, więc jest pani temperamentna" no po prostu mnie totalnie zatkało, zrobiłam się czerwona i wyszłam bez słowa :O