Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccccccccccccccc

czekając pokornie na włączenie gmail.com...

Polecane posty

Powiem wam, że wczoraj znalazłam tu posty o tym jak jedna chce urodzić dziecko cesarką bo szkoda jej swojej wąskiej pochwy, ale patrzcie - w sumie co ona - facet nielepszy W SUMIE. No bo co - może jakąś nakładkę trzeba wyprodukować na penisa, żeby mu było lepiej i żeby miał lepsze doznania, nie? A dziecko, żeby się urodziło "normalnie". Choć czy to ważne? A nie wiem zresztą... ale temat, nie? :classic_cool:

No bo co może taka baba, nie? Jaka głupia się urodziła taka głupia pozostanie... ale Boże... nie wiem jak można tak myśleć. I to musi mieć pełno takich samych koleżanek. Ale co w sumie słuchajcie - na pewno jakaś taka nie wiem... i się sprowadziła do wąskiej pochwy. Nie mogę. Normalnie co dziś o tym pomyślałam to nie mogłam w to uwierzyć aże.

Gość gilosław
nie

Co "nie"? :( To mogłaby być rewolucja na ....ginekologicznym rynku męskim. Nie wiem czy ginekolog mężczyzny to jest urolog tylko czy coś innego. Nie wiem dokładnie. Nie mam czasu nad tym myśleć choć raz ktoś się mnie pytał to powiedziałam, że urolog chyba. No seksuolog... ale ... w sumie mogłaby się rozwinąć cała chirurga plastyczna w tej działce. Np. rozmiar pochwy po porodzie i do tego jakieś nakładki na penisa. ? Może już ktoś to wymyślił w sumie no bo cesarka... przecież to gorzej o wiele niż normalnie urodzić. Nie wiem. Ja już nie wiem gdzie ja żyję :(

Albo np. do tej pochwy rozszerzonej coś wsadzić żeby pasowało, nie? Przecież to jest naruszenie jelit i wszystkiego cesarka. Boże - no te baby są piźnięte w dekiel. Pozostaną po nich ich wąskie pochwy... nie wiem :( Takie pomysły powinny być zakazane. A ci ginekolodzy? TRAGEDIA, żeby na to pozwalać. Jak dla mnie - ale lekarze... :(

No sami powiedzcie - nie wiem ale to chyba dużo znaczy jak sie urodzisz. Wszyscy się tak obecnie rzucili na białe zęby tam czy siam, a może się mają rzucić na wąskie pochwy? Nie wiem... wszystko chore na łeb jak dla mnie. :(

No bo dziś mi przyszło do głowy, że takie myślenie to tak jakbyś nie wiem... uważał, że najważniejsze są zęby i nie wiem - no dosłownie zakochał się w zębach. No sami pomyślcie. To samo. Jakieś wariactwo. A znam taki przypadek :( A piszę to bo ostatnio patrzyłam na film, w którym nie wiem ... tonami były wszędzie szczoteczki do zębów. Ale tonami i ja się tak zastanawiałam czy to jest rodzaj papieru toaletowego czy co i czemu te szczoteczki są od razu wyrzucane - takby to wyglądało. Szczoteczka do zębów na jeden raz? No nie wiem za bardzo o co chodziło. Tak tylko piszę... może ktoś wie...

kasa, kasa, kasa... no nic włączyli mi gmaila więc się odmeldowywuję...

No ale sami powiedzcie - już bardziej ZROZUMIEM aparat ortodontyczny na zdrowych zebach niż cesarkę na życzenie w wykonaniu ginekologa. Bo w sumie możnaby się trochę zatroszczyć o zdrowie pacjenta. Nie wiem... i o jakąś normę. Przecież pochwa to też są mięśnie - może można coś wstrzyknąć po porodzie żeby sie skurczyły jak należy. Za cenę jakąś. I wtedy se babo noś tam co chcesz... Nie wiem - no na logikę. Wszystko co się kurczy można potraktować jakimś środkiem żeby się rozciągnęło albo skurczyło bardziej. No to jak się rozciągnęło to wstrzyknij coś co to skurczy i koniec. No tak sobie działa człowiek, nie? A chyba najważniejsze jest to dziecko w tym wszystkim a nie pochwa. Nie wiem - omal sie nie zrzygałam czytając to powiem szczerze czy napiszę :( No ale cóż... na pierwszy rzut oka każdy błyszczący ząb jest idealny, nie? :(

Na zakończenie wklejam wam piosenkę o takich sytuacjach jak ta opisana przeze mnie... idzie sobie drogą NORMALNA rodzina - ojciec, matka, dziecko... na pozór wszystko super... http://www.youtube.com/watch?v=wmYT79tPvLg PS. chciałabym mieć taki humor jak ta piosenkarka wiecie. dążę do tego, ale na razie mam to co na końcu tego wideo. Kopię nogą w worek śmieci i zastanawiam się , który most wybrać na następny nocleg...

może ktoś napisze coś takiego po polsku o naszej codzienności w komunie... ale ja nie. ... :(

Komuna 2009 - to byłby hit na lato. O ile... Stadiony stadiony niech żyją stadiony (to byłby refren) a zwrotki... no cóż... )(*&&&%^%&*((*)( - takie zwrotki :(

A całość nakręcona w ...supermrkecie bo gdzie, nie? Chyba nie w lesie...

Gość KRK wyżej sra niż d ma
cccccccccccccccccccc - dziecko, nie ćpaj już wiecej :O

No głownie musiałaby to być piosenka o ...podróżach. tak. wbrew pozorom o podrózach. Zostaje jeszcze szkoła, lekarz i praca. Praca zależy gdzie - powiedzmy, że w jakimś biurze bo akcja w supermarkecie. Wszystko kolorowe , pięknie opakowane i tylko taki jakieś urywki jak kurczak się połamał, a koszulka się rozdarła po pierwszym praniu... od kiedy te rzeczy tam leżą słuchajcie? Od 1989? To pytanie zostawiam na koniec. :(

inteligentny monolog , tylko nudny

PRACA, lekarz, szkoła - jak szkoła to policja jeszcze... i takie video urywki w supermarkecie jak ktoś kupuje cały kosz i mu sie to wszystko rozlatuje. Praca - jeden bajzel, trzaskanie drzwiami i wrzaski a lekarz - kolejka, kolejka, kolejka... Tak bym to w skrócie widziała. Mam rację? No jeszcze PLASTIKI wszędzie muszą być - w bankomacie, u lekarza, w urzędzie - wszędzie PLASTIKI. Jakieś auto prawo jazdy KURS gdzieś tam wjeżdżające... jakiś wariat, który uciekł z psychiatryka... to Polska 2009. I refren - Stadiony, stadiony , stadiony... już mamy 4 makiety, a co będzie dalej jak nam Chiny pomogą? - to refren.

:(

stadiony , stadiony, stadiony już mamy 4 makiety a co będzie dalej gdy nam Chiny pomogą a kto wie - może i USA?

:(

No ale sami powiedzcie - tu coś jest takiego w głowach ludzi w tej Polsce, że oni POTRZEBUJĄ wręcz tych sztandarów, jakiegoś oczekiwania na Godota (choć to nie polski pomysł sam w sobie), nie to co jest tu i teraz i jest DOBRZE tylko co będzie za kiedyś tam i wtedy będzie dobrze. No ja już tu do głowy dostaję bo ja się odzwyczaiłam od tego, a tu sami tacy ludzie. Ale co ma być lepiej? Kto ZROBI to lepiej za nas? Nikt. Bo wiecie gdzie ja mam te 4 stadiony na ten miesiąc za 3 lata? W dupie. Naprawdę :( Wolałam jak był bajzel od góry bo tak to się zrobiło coś strasznego już, a będzie coraz gorzej. Zwałszcza w urzędach :(. Przecież tak sie żyć nie da. Kto sie tam przejmuje jakąś olimpiadą gdzieś? Ten kto ma z tego kasę, a ja być wielką Polką bo ktoś zgarnie kasę za imprezy. No bez przesady... co to ma być? A moje życie CODZIENNE? W dupie? no to ja też mam to w dupie i już :(