Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgrr

Czemu niektórzy są takimi leniami że nie podejmują studiów

Polecane posty

Gość mgrr

i zostają nierobami z średnim wykształceniem

Gość uijoko
bo to ich zycie i ty nikomu nie bedziesz mowic jak ma zyc , .. Moge nawet rzucic sie z mostu albo wyjechac do MAlezji i nie wrocić .. Nikt nie ma w tej kwestii nic do gadania , bo to moje zycie ,.. Pamietaj o tym.. Wiec nie interesuj sie zyciem innych bo i tak nie zmienisz tego co kto i dlaczego wybiera .. Jeden moze nie lubi sie wysilac dlatego nie chce isc na studia , moze lubic pic .. Niektorzy wybieraja wodke i to tezi ch sprawa

Gość figa iga
popieram j.w

Gość jak wszystkie pieniądze
bo 25 % wyjezdżajacych za granicę w poszukiwaniu pracy to właśnie mgr, a tam juz pracowników nie potrzebuja.

Gość uijoko
mozesz nawet zaliczac codziennie po 5 panienek i to tylko twoja sprawa .. Inna osoba nie zdradza .. Wiec to kwestia osobowosci .. JAk ludzie zyja ..

Gość uijoko
nie zabronisz nikomu pic wodki , jak im zazdroscisz ze caly czas chodza szczesliwi , bo sa pijani , to tez zacznij pić .. Twoj wybor .

Gość ten sam co kiedyś
Ja nie poszedlem wlasnie na studia nie dlatego ze jestem leniem ale dlatego ze niemam zadnej gwarancji zatrudnienia w tym kraju i tak jak poprzednicy powiedzieli moge zrobic wszystko ze swoim zyciem.

Gość melissa02
Mgrr -> czyli idąc twoim tokiem myslenia każdy kto zakończył swą edukację na szkole średniej jest nierobem? A co z absolwentami zawodówek? Już w ogóle \"do gazu\"? Coś tak czuję, że straszna pycha przez Ciebie przemawia!

Gość melissa02
Żal mi Ciebie. Twoje myslenie jest bardzo ograniczone :/

Gość wiosenny powiew
a nie pomyślałeś że czasem to nie lenistwo a brak kasy powoduje to że ktoś rezygnuje ze studiów ?...nie każdego stać na utrzymanie się na studiach a same stypendia sprawy nie rozwiązują

Gość odpowiem na pytanie
bo nie każdy musi mieć przed nazwiskiem mgr, czyli nie każdy" może gówno robić "