Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m_a_lutka

Czy kochanki uprawiaja seks z mężami?

Polecane posty

Gość m_a_lutka

Nie wiem czy jest tu jakas kochanka ale byc może sa tu dziewczyny, które znaja jakies kochanki. Zastanawiam się czy taka kochanka, która jednoczesnie jest mężatką oprócz kochanka uprawia także nadal seks ze swoim męzem. Nie chce nikogo oceniac ale jęzeli tak to jest to dla mnie dośc obrzydliwe. Jak mozna zdradzać męza a potem jakby nigdy nic iśc z nim do łóżka.

Gość mezatka123
Nie oceniaj innych, bo nikt nie dal ci do tego prawa. Jestem kochanka i NIE uprawiam seksu z mezem. Wiec w twojej ocenie wypadam nienajgorzej, co? . Ale nie wiesz, co w ludziach siedzi i nie wiesz, dlaczego robia to co robia. Zyj swoim zyciem a nie cudzym. Ok?

Gość m_a_lutka
Nikogo nie chce oceniac tylko zastanawiam się jak mozna sypiać z kochankiem a potem jakby nigdy nic kochac się z mężem. Nic mi do tego, nie zamierzam nikogo nawracać na dobra drogę ale dla mnie to niepojęte. Taki rodzaj prostytucji.

"Zyj swoim zyciem a nie cudzym. Ok?" z całym szacunkiem, ale będąc kochanką, to Ty żyjesz cudzym życiem i ładujesz się w cudze życie z buciorami (czytaj: z dupą). Więc daruj sobie takie puste teksty

i może jeszcze dodam dla jasności - kochanka to ktoś, kto świadomie łamie silnie ugruntowane w naszej kulturze normy moralne i decydując się na robienie tego, co robi (jaj prawo), musi mieć świadomośc, że będzie oceniana, krytykowana, pokazywana przysłowiowym palcem. To jest ryzyko wpisane w to, na co się sama dobrowolnie decyduje. Czyn jest zbyt jednoznaczny, żeby walczyć o prawo do jakiegokolwiek szacunku ze strony innych, choć oczywiście z obiektywnego punktu widzenia w życiu są różne sytuacje, które mogły do tego popchnąć. Ale nad tym akurat niewielu ludzi się zastanawia - ocenia się to, co się widzi, a w kochance widzi sie dziwkę, zdrajczynię, nieszanującą się szmatę ... (przepraszam, ze wyrażenia). Niestey, tak to wygląda :) więc autorka ma pełne prawo wypowiedziec swoje zdanie :)

Gość moja koch..
moja kochanka uprawia sex i ze mna i ze swoim mężem a ja również ze swoją żoną. Jest świetnie. Z kochanką jak i z żoną. W małżeństwie jestesmy wtedy lepsi, bardziej kochamy. Z soba nawzajem pragniemy siebie co nas podnieca. Robimy z głową i nikt na tym nie cierpi.

Gość tez tak uwazam...
kocham sie z kochankiem a nie z mezem. uprzedzilam sie do meza po jego czestych awanturach. od dawna mamy oddzielne lozka wiec nawet przypadkowej ochoty z jego strony nie ma. ja nie prowokuje i jest ok.

Gość moskala
jak facet ma żone i kochane i z oboma sypia to maksymalny z niego kur**iarz

Gość a dlaczego zaraz
Vamipre ile razy mam Ci pisac, ze nalezy pisać "RZYGAĆ"?? No ile??

Gość Jasne że
uprawiają, a dlaczego mają jeszcze dręczyć męża oziębłością? :-P

Gość nie ma tu absolutnie
żadnych kochanek - kochanki są tylko w bajkach!!!!

Gość ona***75
Moj mąz wie o tym Drugim-a pomimo to chce Uprawiac ze mna sex-to czemu nie ?To ja mam wieksze opory niż on

Gość gość
Łatwo osądzać, trudniej zrozumieć. Jestem facetem, który kocha kobietę, która jest mężatką. Ta miłość jest wielka i wzajemna. Tak czasami sypia ona ze swoim mężem., Stara się tego unikać, ale od czasu do czasu to się zdarza. Nie jest to łatwe dla nas. A dlaczego tak robi? Dlatego, że na razie mąż nie może się o nas dowiedzieć. Ukrywamy to dla dobra jej dzieci. Nie chcemy zniszczyć jej rodziny. Kiedy dzieci będą już na tyle duże, że rozpoczną samodzielne życie przyjdzie czas na bycie tylko razem. Banalnie to wygląda? Może. Ale za kilkla lat i tak będziemy tylko my.

Gość kbkf
Do gościa wyżej - a skąd ta pewność, że to przetrwa za kilka lat? Ja też jestem kochanką, on jest żonaty, bogaty, łączy ich firma, ona jest chyba właścicielką w papierach.. Myślę, że on od niej nie odejdzie przez to wszystko co go trzyma..

Gość gość
skad tyle kooref na tym swiecie :o

Gość IcemanF1
Jak sama nazwa wskazuje ze nie uprawiaja seksu z mezem bo stal sie dla nich nieatrakcyjny. Z drugiej strony takie kobiety rania ich i nie maja przy tym wyrzutow zalosne :P

Gość gość
Jego żona powinna być mi wdzięczna!! Jej mąż ze mną nabierze doświadczenia stanie się lepszy w łóżku.

Gość gość
Rżną się z obydwoma i łgają obydwóch że są wierne, chyba nie oczekujecie że się przyznają któremuś do pieprzenia z innym, do tego że im się nogi same rozkładają jak tylko jest okazja, najbardziej rozwiązłe dają radę robić tak w c***a kilku jednocześnie :-O

Gość gość
ja ni sypiam z mężem bo jest impotentem

Gość gość
Po co wyszłaś za mąz za impotenta?

Gość gość
Dzis kobiety wola byc kochanka niz zona staly zwiazek nie interesuje kobiety a zonaci czy zajeci maja wieksze powodzenie niz ci wolni

Gość gość
powiedzial szkarada koniotrzep:D