Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemikkk..9999

Proszę pomóżcie! Jaki makijaż do TAKICH oczu

Polecane posty

Gość problemikkk..9999

Witam! Mam 23 lata, od dawna maluję się, ale nie udało mi się znaleźć idealnego makijażu,w którym mije oczy wygladalyby NAPRAWDĘ dobrze..niestetyy na razie nie mam jak wkleić zdjęcia swojego oka, ale napiszę, że mam duże oczy koloru szaro -zielonego (bardziej chyba w zielen, co chcialabym podkreslic), mam długie ładnie wywinięte rzęsy, ale co z tego, skoro jestem blondynką i są one TOTALNIE białe, jakby ich wcale nie było. Brwi koloru sredniego blondu (naturalnie), a własy tlenione na platynę (wiem, wiem jak to brzmi, ale naprawdę o nie dbam, wyglądają dobrze nie żałośnie i tandetnie, i pasują do mojej oprawy)..proszę, może któraś z Was wie jak pomalować oczy, aby wyglądały ładnie? Jaki kolor, jaki rodzaj makijażu..Chociaż jakieś ogólne rady, błagam...stara jestem, a pomalować się nie umiem..

Gość problemikkk..9999
up:(

Gość problemikkk..9999

Gość Czarna_Dalia
cienie w różnych odcieniach różu, brązu lub fioletu, wydaje mi się, że raczej o chłodniej barwie (nie wiem jaki masz odcień skóry), mogą to być perłowe cienie lub pastele, możesz połączyć ze sobą jaśniejszy odcień z ciemniejszym na zewnętrznym kąciku oka do tego brązowy tusz do rzęs i podkreślenie brwi jasnobrązową kredką lub cieniem :)

gdybym byla toba zrobilabym czarna henne na rzesy, brazowa na brwi i wybrala sie do jakiejs fajnej drogerii, zeby to profesjonalistki dobraly mi makijaz, porada nic nie kosztuje a masz pewnosc, ze dobrze doradza jak podkreslic twoje atuty

Gość problemikkk..9999
Dziękuję bardzo za odzew..myślałam, aby iść do profesjonalistki..ale jakoś czuję się skrępowana, ale może przesadzam. Co do malowania brwi, lub henny na nich - to akurat zly pomysl na pewno bo mam jasna platyne na wlosach, a moje brwi naturalnie maja juz sredni blond, czyli wg mnie one juz sa trochę za ciemne do tego koloru wlosów (chcę wyglądac jak najnaturalniej)..aczkowiek fiolet lub róże faktycznie mogą się sprawdzić, spróbuję:) Niestety jestem blada, więc boję się brązuy..a co sądzicie o czarnej kresce na powiece takiej linerem i rzęsy wytuszowane tylko u góry? pasowaloby to u mnie? (dodam, ze wtedy dolnych niepomalowanych nie byloby wcale widać) :( nie wiem, czy nie za ciężkie, jak na blondynkę...