Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmaraaa

ciąża czy nie ?? jak myślicie ??

Polecane posty

Gość Dagmaraaa

Witam, zrobiłam ostatnio dwa testy, i na każdym wyszła druga kreska ale bardzo blada ( ale była napewno ) , byłam u lekarza i powiedział że nie jest w stanie jesczze tego stwierdzić czy to ciąża, zrobił mi USG dopochwowe i powiedział że widzi jakiś pęcherzyk ale ze to może być ciałko żółte i jak to jest to ciałko żółte to że jestem w ciąży , i ze jej nie wyklucza, ale te dwie kreseczki mnie zastanawiają. A bolą mnie piersi, jestem ospała i rozdrażniona...

gratuluje jestes w ciazy. ja tez mialam blada kreske na tescie a na usg pecherzyk tylko. teraz jestem w 5 miesiacu i mam zdrowiutkie malenstwo :)

Gość Dagmaraaa
Bardzo bym sie cieszyła jak bym była.... mam bóle brzucha, i jajniki mnie bolą, do tego bule piersi z boku i strasznie wrażliwe sutki....

Gość colina
hej, ja tez zrobilam dwa testy ale u mnie drugie kreski dobrze widac, w srode ide dopiero do lekarza, ale mam te same objawy co ty. okres juz mi sie spoznia 10 dni. zobaczymy:)

Gość Dagmaraaa
Ale właśnie mi się miesiaczka nie opóźnia jeszcze... i nie wiem co mam myśleć :( a może to wszystko tylko przed okresem tak. ??

Gość sutek to
=pierś

Dostałam dzisiaj niewielkiego krwawienia :( dosłownie godzinkę temu, tak troszke, i już przeszło....

Gość zatroskana1
a kiedy masz miec miesiaczke?

Lekarz mi powiedział że 23, ale z moich obliczeń wynika właśnie że 18, 19.