Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monic1605

Jakie polecacie miejsca nad jeziorem? pomóżcie

Polecane posty

Witam nie mogę znaleźć fajnego miejsca nad jeziorem najlepiej w woj. wielkopolskim. Tzn. wiadomo jak wpisuje w google to jest pełno ofert ale chciałabym znaleźć coś sprawdzonego co polecacie. Zależy mi na domkach campingowych. Jeżeli znacie fajne miejsca godne polecenia to piszcie. Pozdrawiam:)

Gość wituś-sprytuś
Cichowo – wieś w Polsce położona w województwie wielkopolskim, w powiecie kościańskim, w gminie Krzywiń. W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa leszczyńskiego. W 1999 roku otwarto w Cichowie Skansen Filmowy Soplicowo. Zbudowano go z elementów scenografii stworzonej na potrzeby ekranizaji poematu Pan Tadeusz w reżyserii Andrzeja Wajdy. Skansen tworzą: lamus, wozownia, spichlerz, stajnia, stodoła i kurnik. Na jego terenie odbywa się corocznie wystawy i imprezy plenerowe poświęcone Mickiewiczowi, polskiej twórczości filmowej i kultywowaniu staropolskich tradycji organizowane przez Krzywińskie Towarzystwo Kulturalne. Kąpielisko w Cichowie. W Cichowie swoją "Akademię zwierząt filmowych" prowadzi Marek Pinkowski. Zobacz też: Cichowo, Cichów Linki zewnętrzne * Mapy: Autopilot • Google Maps • Targeo • Zumi * Zdjęcia satelitarne: Google Maps • Wikimapia • Zumi

nawet nad strzeszyńskie, czy kierskie możesz jechać ;] Na południowy zachód masz Łagów gdzieś w okoicach Świebodzina. Raz byłem tam, raz w przełazach mostkach, to już ziemia lubuska, ale bardzo sympatycznie było.

Gość lookaschhh19
boszkowo

Gość wituś-sprytuś
Boszkowo jest przeludnione do bólu