Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karbomidek

czy myslicie ze on sie we mnie kocha?

Polecane posty

Gość karbomidek

mam faceta rodzine ,studiuje zaocznie mam wspanialego kumpla na ktoego zawsze moge liczyc ,pomagamy sobie na egzaminach ,w nauce ,spotykamy tylko w celach naukowych nie jakos prywatnie ,na przerwach wszedzie ze soba lazimy ,dogadujemy sie swietnie on mi opowiada o swojej dziewczynie (ktora zaraz rodzi) i o sowich bylych o seksie ,o zdorwiu ,pracy ,samochodach doslownie o wszystkim -zawsze mamy o czym gadac .Wiem ze kiedys mi powiedzial ze on wogole o mnie nie mysli bo ja jestem za wysoak sfera ale wczoraj mi powiedzial cos "jak sie rozejdziemy po 3 latach to ci cos powiem" a ja mowie co ze sie we mnie kochales albo ze brzydka jestem ;) -a on mowi ze nic zwiazane ze mna i nie mam sobie wkrecac ,ciekawe o co chodzilo .Ten kolega nie pociaga mnie ifzycznie kompletnie ja jego nie wiem?? ale z rozmow wnioskuje ze hcyba tak bo mowi ze moglabym miec kazdego i takie teksty ...ale ja w to nie wierze .Cala szkola nawet wykladowcy mysla ze jestesmy para bo nawet do kibla chodzimy razem myslicie ze taka przyjazn moze sie dlugo utrzymac?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować