Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANIE WZE

Jest tu ktoś z Wrocławia????? Potrzebuje pilnie cos zapytac!!

Polecane posty

Gość PYTANIE WZE

Gdzie jest muchobór wielki we Wrocławiu?? Czy to blisko centrum? Jest dobry dojazd autobusowy czy tramwajowy?? Warto tam mieszkac jezeli nie ma sie auta? Dostalam propozycje pracy na muchoborze wielkim ale nie jestem z wroclawia. Prosze o odpowiedz!!

Gość hihiih
Pisze isę muchomor a jak już musisz to Muchmór!

muchobor jest daaaleko od rynku, jezdza tam tylko autobusy , o ile sie nie myle 107,119:)

Gość dosc daleko od centrum
ale dojazd jest ok w miare ;) No i jakby Ci sie udalo tam znalezc lokum - to to nie jest droga dzielnica ;)

w sumie to w kierunku Nowego Dworu. Jesli masz tam pracowac to pol biedy,ale ostrzegam, tramwaje tam nie jezdza, tylko autobusy i do rynku potrzebujesz jakies 30-40 min...

w sumie racja. Nie droga dzielnica, bo wlasnie daleko od rynku i wiekszosci uczelni....

oj bez przesady, to nie jest az tak daleko... Jak nie ma korkow to calkiem fajny dojazd ;) A korki sa wszedzie wiec... ;)

Gość PYTANIE WZE
upup!!

Gość wandzia z krakowa
to jest kawałek od centrum, moim zdaniem dojazd najlepszy rowerem, bo czasem sa korki przeokropne

jak ktos nie ma potrzeby codziennie jezdzic na zajecia, np na uniwerek, albo jeszcze lepiej, na polibude,lub do pracy w okolicach rynku, to moze sobie tam mieszkac. Ja mieszkalam rok na kosmonautow i dziekuje bardzo, w zimie szybciej dojechalabym z mojej rodzinnej miejscowosci niz stamtad:/ale autor/ka pytania ma tam pracowac,wiec w sumie idealnie:)praca na miejscu i dosc tanie mieszkania:)

Gość PYTANIE WZE
Okdziewczyny to co brac ta prace czy nie? Bo kurde nie wiem... Jestem anglistka i sie zastanawiam czy to dobra lokalizacja. Pracowalabym tam w szkole podstawowej. I korki bym chciala udzielac.. moze to lepiej ze daleko od rynku to i mniej studentow? Jak mowicie? Gdzie w ogole zamieszkac jezeli bym tam pracowala? Na tych muchoborze wielkim proponujecie czy jakies obok rejony? Mozecie cos polecic?

poszukaj na muchoborze, na nowym dworze albo na oporowie... Jezeli chodzi o mieszkania - to sa tanie rejony...

jesli to dobra propozycja to bierz. Studentow mniej,ale za to na pewno sporo rodzin z dziecmi,a to dzieci przede wszystkim potrzebuja korepetycji. Moja kolezanka mieszka od urodzenia na nowym dworze,jest germanistka i nie narzeka na brak uczniow :) A mieszkania szukaj na muchoborze albo na nowym dworze:)

kiedy masz zaczac ta prace? bo najlepiej brac sie za szukanie mieszkania przed wakacjami, kiedy studenci wyjezdzaja-spadaja ceny :) wroclaw zrobil sie modny i wlasciciele w okresie wrzesnia-pazdziernika dyktuja ceny jak na wolnym rynku....

Gość PYTANIE WZE
Pracowalabym od wrzesnia w szkole podstawowej na muchoborze wielkim. Tzn to jeszcze nie pewne na 100%, zalezy ile mi godzin dadza. Bo jak na pol etatu to balabym sie, ze nie wyrobie finansowo..

Gość Wroc-law
Wg mnie glupia lokalizacja. Daleko od centrum. Jak z kims sie umowisz w centrum to jedziesz wiecej niz 40 minut goidzinach zczytu. Bez sensu.