Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciasteczko20M

moj chlopak mnie wkurza!!!

Polecane posty

Gość salem salem
dlaczego?

ja mam jeden telefon i nie mam problemu z tym ze mi sie wylacza, ze gubie zasieg itd. On ma dwa i jakims cudem one dwa w tym samym czasie wylaczaja sie na godz albo wiecej.... dziwne to jest jak cholera.

ah, a ja mam tak , że mój nie odpisuje do mnie, a ni nic...potrafimy z tydzien nie pisać (bo mieszkamy od siebie daleko) i twierdzi że nie ma kasy na koncie, cholernie mnie to wkurza : ( Może pogadaj z nim o tym?

o czym tu rozmawiac.... Nie jeTsem przeciez glupia i wiem ze cos kreci. A Ty Twojemu zawsze mozesz zrobic na zlosc i za 5zl mu konto doladowac;) hehe ciekawe co wtedy powie.

też tak myślałam, albo kupić starter do jego sieci ; ) no tak..to podejrzane, i od razu można się domyślić ;] a z łóżkiem to jak narazie doświadczenia nie mam :P

noo, jak sie kochamy i on by chciał żebyśmy najlepiej skończyli jak on dojdzie. wgl jemu sie zawsze chce tedy kiedy mi sie nie chce i odwrotnie ;/

Gość calibre7
Cholera..dziewczyny, moj chlopak ostatnio zyczyl mi "happy bday" o miesiac za wczesnie,starsznie mnie to wkurzylo i zabolalo jednoczesnie,bo ja znam nawet jego grupe krwi eh :(

Gość tez tak czasem mam
czasami wkurza mnie moj chłopak i zupelnie niewiem czemu... jest cudowny, strasznie sie stara, zawsze mi ustepuje, zgadza sie ze mną i to mnie czasem wkurza bo nigdy mi sie jeszcze nie postawil ;/ to taka ciepła klucha ;)