Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccccccccc

jak się układa ranking na kurnik.pl słuchajcie

Polecane posty

Gość ccccccccccc

umiecie mi odpowiedzieć? Kiedy mnie dopiszą. Na razie jestem NOWY, ale przegrałam już z 10 meczy... :(

Gość ccccccccccc
Wpiszą mi np. - 10 czy jak ? Ktoś gra? W warcaby mi chodzi. Wszystko mi się miesza w tych warcabach. Za szybko. Kto tak gra w warcaby - wariaci jacyś chyba :(

Gość ccccccccccc
Pełno razy przegrałam nie wiem czemu, czas ograniczony. Istna Afryka kurde. To nie dla mnie. Godzina na ruch tam ma być PRZYNAJMNIEJ. Albo 2 dni.

Gość ccccccccccc
A wiecie, że w USA na ruch w szachach macie 2 tygodnie? A tu wszędzie chyba minutę O ILE. Tak jak w Afryce. Później wszystko przegrywam. To bez sensu. Nie umiem tak szybko - jak pies wyścigowy :(

Gość ccccccccccc
dzięks dzięks. :) Tak myślałam - to wszystko jakieś pierdol... i tak dalej w łeb. :( Poszukam tych ustawień. Dam sobie co najmniej 30 minut czasu. Albo i godzinę. Boże - 3 sekundy, a póżniej mi jeszcze pisze PRZEGRAŁAŚ BO CZAS PRZEKROCZYŁAŚ. Szczyt debilizmu. :( A jak co ustawić to jasno nic nie widzę. Albo np. są takie gierki FREE że tam po chińsku pisze jak to obsługiwać. No to już może lepiej wcale... :(

Gość ccccccccccc
Ja se nastawię 30 minut a ktoś z drugiej strony się dostsosuje z tym, że za niego gra program do warcabów a ja gram sama z kompem i wtapiam sobie... :(

Gość eryczko
dajesz w ustawienia i tam jest czas i dajesz na jaki chcesz