Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusiaaaaaaaa

czy mozna farbowac włosy w 2 mcu ciazy?

Polecane posty

jestem juz w 26 tc i co miesiąc farbuję włosy :) nic się nie dzieje, tylko ze farbuję fryzjerskimi farbami które zawierają mniej amoniaku

No ale podobno do 3 msa jest to niebezpieczne że moze uszkodzic płód a mam juz odrosty ,sama nie wiem moze jeszcze mc poczekac

Gość bron cie panie boze
PORONISZ JAK TYLKO OTOWRZYSZ TUBKE Z FARBA!!!!

Gość dobre dobre myślę
ja farbuję :) ale jak ktoś lubi to może się na całą ciążę zamknąć w domu i wdychać tlen z butli, bo powietrze też zawiera szkodliwe związki np. ołów :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Jak mozesz to poczekaj do 12 tc i wtedy farbuj. Nie czytaj idiotek , ze poronisz, chodzi tylko o skład farb, a dzidzia w tym czasie jest na etapie tworzenia sie organów, wiec po co potem zastanawiac sie czy wdychana farba wpłyneła na cos negatywnie.

Gość yjyjh
Nie wiem, zrobisz jak uważasz. Ja włosy zafarbowałam i ciążę straciłam - nie mówię, że od tego, ale teraz już bym nie farbowała. Może jeśli nie musisz to nie farbuj jeszcze z miesiąc.

Gość bron cie panie boze
no widzisz, poronilas, mialas pecha, a teraz piszesz ze od farbowania ;/ to ty tworzysz glupie plotki i straszysz dziewczyny ;/

Ja pierwszy raz pofarbowałam włosy dopiero w 26 tc, miałam straszne odrosty i już nie mogłam na siebie patrzeć. Ty jak możesz to też się lepiej wstrzymaj, niby nie jest udowodnione naukowo, że nie można włosów farbować, ale ja jakoś nie miałam ochoty ryzykować;)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeju no co za zacofanie !!!! Poronic od farbowania, kobieto!!!!! Idz na sniadanie, odpocznij, bo chyba niewyspana jestes.Co za paranoja!!!!!!

Gość ajaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj
ja nie farbowałam przez całą ciąże ale dlatego ze mi strasznie wypadały i chyba po farbie bym wyłysiała ....... a z odrostami nie mialam problemów bo musiałam zmienic fryzure( ściać włosy ) rzeby je troszke wzmocnic

Gość a kto powiedzail ze MUSI
nie wyczuwasz czegos co sie nazywa IRONIA?

Gość ja jestem w 28 tc i od lat
farbuje wlosy, takze ciaza mnie tez nie powstrzymala. Ciaza przebiega rewelacyjnie, synus rosnie jak na drozdzach i ma jak dotad mozemy stwierdzic wszystko na miejscu (usg 3D i 4D to potwierdza). Moja mama, siostra i wszystkie kobiety-mamy, ktore znam farbuja wlosy i ani jednej z nich nie wplynelo to ani troche na ciaze, wiec to jest tylko i wylacznie stary zabobon sprzed 100 lat :)