Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realestete

Tylko zgrabne kobiety poinny chodzic na plażę

Polecane posty

Gość realestete

zbliża się lato i znowu wylegnie pełno brzydkich bab na polskie plaże, nie chodzi żeby wam zabraniać ale dziwi mnie że się nie wstydzicie :o Tak bezczelnie obnosić się ze swoimi zwisami, celulitem, zwałami tłuszczu i koslawymi sylwetkami?

Gość hfghgfhgfh
10/10

Gość Sozinha
A co ty za pierdoły gadasz:)A wlasnie ze wyjde na plaże,ze swoimi krzywymi nogami,cellulitem i rozstępami wszędzie i będę sie smażyc i sobie odpoczywac:)mam takie same prawo pojscia na plaze i cieszenia sie zyciem jak idealne kobiety;)a co:)

Gość aaa3d
tylko przystojni i inteligentni faceci niech wychodza na plaze! wszelkim pokrakom z kaldunami, petami w gebie, myslacym fiutem precz!!!!

Gość do Sozinha
"prawo" masz ale nie wstydzisz się? wiesz że twój widok do najprzyjemniejszych nie należy, kobiety lubia zresztą ukrywać i tuszoać mankamentu swej urodu. A tu taki naturalizm :o Brzydkie kobiety które mają troche wstydu powinny sie opalać na balkonach

Gość Sozinha
Nie wyjdę na ulice bo mam krzywy nos,aparat na zębach odstające uszy,łupież,pryszcze,pod spodniamy mały sprzęt,blizny po oparzeniach,poobijane kolana od piłki,brak łękotki cokolwiek...nie wiem co jeszcze...takie jest Twoje myślenie?Wsyd?to ma być wstyd?Wstydem niech będzie Twoje myślenie.Mamy chyba inną filozofie,to nie jest wstyd,wedle mojej opinie...

Gość przecież to prowo
-10/10 gimgoowno w akcji lepiej sobie zwal

Gość prowo nie prowo
ale coś w tym jest i stąd twoja agresja na 100% jestes właśnie takim tłustym brzydkim pasztetem :D

Gość przecież to prowo
echę zgadłeś tłuszcz z doopy codziennie wytapiam w WOKU bo inna patelnia jest na mnie za mała:) pa matołku:)

Gość wiosenny powiew
no tak a za chwilę napiszesz że zakaz wstępu na plażę mają rudzi.... łysi ....z piegami ...ludzie po 50 bo przecież tej już mają swoje lata pomyśl za nim cokolwiek napiszesz jakby na świecie wszyscy ludzi byli tacy sami piękni zgrabni itd....wiesz jakby było nudno