Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioleczek 87

jak wzbudzic zazdrosc w chlopaku???

Polecane posty

Gość anioleczek 87

zbyt cichy i wydaje sie ze nie jest zazdrosny o mnie. powiedzcie:(

Gość anioleczek 87
moze to glupie ale chce by byl zazdrosny od tak

Gość anioleczek 87
jego ojciec nie zyje od lat a tak pytam powaznie

no coż, wychodź z koleżankami na piwko i go nie zabieraj ze sobą, odpisuj na sms po kilku godzinach (że niby nie słyszałaś), trochę wyobraźni i tajemniczości, udawaj, że masz jakis sekret:D

Ile Ty masz lat? 15? Głupiutka jesteś, po co chcesz żeby chłopak był zazdrosny? Może przerodzić się to w chorobliwą zazdrość i wtedy będziesz miała problem. W ten sposób chcesz żeby pokazał Ci jak bardzo Cię kocha? :o

Gość wdfvgbnm.kjnhb
Może to głupie , ale na poczatku jak zaczęłam się spotykać ze swoim też chciałam sprawdzić czy jest zazdrosny i robiłam różne dziwne rzeczy: * Mówiłam, że ciotka z Niemiec mnie zaprasza na kilka dni i On czy chce żebym jechała *Chodziłam do fryzjera, kosmetyczki, żeby wyglądac jak najlepiej(wtedy On myślał dla kogo tak się staram) *Pożyczałam notatki od kolegów ze studiów i dzwoniłam do nich, żeby umówić się na oddanie (oczywiście kolega mówił , że oddam mu na uczelni bo nie ma czasu, ale ja i tak z uśmiechem na twarzy przez tel. mówiłam "no , ok to do zobaczenia") *Miałam kolegę , który nic po polsku nie rozumiał i np. po niemiecku przez telefon mu tłumaczyłam jak dojechac do jakiegoś miasta w Polsce , a uśmiechałam się przy tym conajmniej jakby mówił mi , że za mną tęskni :) I w ogóle dużo miałam takich pomysłów :)

A jeśli zagalopujesz się z tym wzbudzaniem zazdrości on może ciebie zostawić bo będzie sądził ze go zdradzasz