Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalala17

Ile weterynarz wezmie za poród psa?

Polecane posty

Gość olalalala17

Przygarnęłam suczkę, jak się później okazało w ciąży. Suczka jest mala, waży 4kg. Nigdy nie byłam przy porodzie psa a z tego co przeczytałam czasami trzeba jej pomóc. Chciałam, żeby weterynarz był przy porodzie bo ja sama nie dam rady a rodzice nie chcieli psa i powiedzieli żebym oddała do schroniska albo mam radzic sobie sama :( Ile może kosztować wizyta weterynarza przy porodzie?

A tam,pies poradzi sobie sam.Przynajmniej moja sobie poradziła.Tylko ludzie są tacy denni,że potrzebują wielkiej asysty :)

Gość olalalala17
A jeśli nie? :( Gdyby były jakieś komplikacje to chyba tylko weterynarz dlatego pytam.

Gość olalalala17
up

zadzwoń i zapytaj, ja mam yorka ale to On :)

Gość moja suczka
zawsze rodziła sama i to tak, że nigdy nie wiedziałam kiedy i gdzie. Ostatni raz jak rodziła to było jej bardzo ciężko bo była już w podeszłym jak na psa wieku, wtedy zrozumałam, że już jej czas się skończył i pilnowałam żeby nie zaszła w kolejną ciążę. Niestety już nie żyje ale nie z tego powodu tylko ze starości

Gość olalalala17
A ile trza będzie dopłacic za cesarskie cięcie nożem rzeźnickim ?

Gość olalalala17
Wyżej to podszyw. Ja właśnie się boję, że suczka będzie miała problem i będzie trzeba jej pomóc a ja się za to nie zabiorę bo boję się, że zrobię krzywdę szczeniakowi :( Oczywiście zadzwonie do weta ale pytam czy wiecie ile tak mniej więcej kosztuje taka wizyta w razie problemu. Nie mam dużo pieniędzy a rodzice pewnie mi nie pomogą :(

Gość mjjjjjjjkkk