Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika.**

Mój facet obraża sie o byle co, nie zna się na żartach, łatwo go urazić.

Polecane posty

Gość Dominika.**

jak to zmienic? moj facet nie krzyczy na mnie prawie nigdy, ale zawsze jak powiem coś nie po jego mysli, to sie smiertelnie obraża i mowi "Musze przemyslec czy do siebie pasujemy". Wolałabym zeby wrzasnął, a nie milczał, bo to bardziej boli. Podejrzewam , ze albo tak lubi, żeby go przepraszac (niedowartosciowany?) , albo jest humorzasty, ale wtedy ciezko bedzie z nim zyc. kiedy probuje przekonac , zeby sie nie unosił chorym honorem, jeszcze gorzej sie wkurza. kocham go bardzo, nawet nie patrze na innych facetów , ale ta cecha mi troche przeszkadza.

co tudużo gadać, dusi w sobie, stresy się nawarstwiają, zawał i witaj jutrzenko swobody......

Gość Dominika.**
dokladnie tak, dusi w sobie agresje juz mu mowilam tyle razy zeby powiedzial o co mu chodzi, ale on ma zbyt wybujałą meska ambicje i nie bedzie mi mowic o problemach

Gość Dominika.**
skad wiedzialas ze rak? :D

Gość ja mam takiego ojca
uwazaj, bo ciezko zyc ztakim czlowiekiem, ktory wszytsko co zwiazane z nim traktuje smiertelnie powaznie i nie ma do siebie dystansu. wydaje sie to blahostka, ale nie jest.

Gość a ja jestem z lubelskiego
Lo mamo!! Nie wytrzymalabym z takim... chwile sie bujalam z jednym i moge go nazwac FOCHMISTRZEM!! Masakra!! Jakby krzyczal na Ciebie to tez zle, ale jak ma takie fochy, etc to tez zalamka Aha, on sie nie zmieni

''moj facet nie krzyczy na mnie prawie nigdy, ale zawsze jak powiem coś nie po jego mysli, to sie smiertelnie obraża i mowi "Musze przemyslec czy do siebie pasujemy".'' Nastepnym razem jak tak powie to odpowiedz: Ja tez sobie to musze przemyslec!!!

Aha, tez jestem zodiakalnym Rakiem, ale mam do siebie duzy dystans i poczucie humoru... nie wale fochow i wole wyjasnic wszystko od razu... i nie wyjezdzam do mojego faceta z takimi textami... :o

Piszesz tak szczerze, ze wolisz pomilczec i nie chcesz wyjasniac... ale komunikacja to podstawa zwiazku, a nie fochy i wymuszanie przeprosin... Milczenie jest moze dobre dla Ciebie, ale co z ta druga strona, ktora czasami nie ma pojecia dlaczego milczysz!! Ma sie domyslac???