Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtipeeoeoe

Kiedys tu cierpialam o roku ze ex mnie zostawil a teraz chce wrocic

Polecane posty

Gość wtipeeoeoe

pisalam na topiku czy on ona wrocila i chlopak mnie zostawil jak dalej zyc...latala za exem dlugo pisalam na kafe niemoglam dac sobie rady sama z soba.. a teraz kkiedy ja sie wyleczylam mam nowego on chce wrocic;] smiech...........

Gość wtipeeoeoe
do mnie chce wrocic po 2 latach bylam tu kiedys dosyc znana;D przez mą rozpacz;P

Gość hfhfhfhfhfhf
jakiego mialas nicka?

Gość wtipeeoeoe
a ty?;] pamietam nadie karole biala cme.....i jeszcze pare innych ale nazwy poprzekrecam..

Gość wtipeeoeoe
mam chlopaka ktorego kocham a bylemu o huj chodzi;p a ja mam chociaz satysfakcje;D

Gość hfhfhfhfhfhf
ja bylam z topiku chlopak mnie zostawil jak dalej zyc :D

Gość wtipeeoeoe
a pod jakim nickiem tam pisalas? bo ja bylam pomranczowa i szczerze powiem ze niezbyt pamietam dokaldnie kimbylam:) pamietam swoj nick ale z tego drugiego topiku.. co tam u ciebie?? pod jakkim nickiem pisalas?

Gość hfhfhfhfhfhf
nie powiem pod jakim ale to bylo jakos w kwietniu zeszlego roku :D a pamietasz jakies osoby z tego tematu? moze pisalysmy jednoczesnie. u mnie w sumieok, do exa nie wrocilam, dawno mi przeszedl zreszta.

Gość wtipeeoeoe
zaraz zaraz. bo ten topik powstal dwa razy wogole;] w jednym pisala czeko neska i inne a w tym pierwszym posciel w kratke ..zalamana - autorka chyba to byla.. i wiele innych ale nazw nie pamietam

Gość hfhfhfhfhfhf
tak tak, dwa takie tematy powstaly, pierwszy zostal skasowany z jakiegos powodu. ja pisalam juz po poscieli w kratke, jak przyszlam to ta ekipa akurat odchodzila chyba

Gość wtipeeoeoe
a kim bylas? ja pisalam rzadko pod pomarancza.. a moe jestes? weglarka? czy jakos tak;] wiem ze tam ktos mial podobny nick.. tzn jedna dziewczyna stamtad.. to ty? tak mysle bonie chcesz podac nika

Gość hfhfhfhfhfhf
nieeeeeeeeeeeeeeeeeee boze nigdy :D weglarka to bursztyn , ona to sie nigdy chyba nie wyleczy :D ja bylam jedna ze znanych, ale ktora to nie powiem bo przygode z kafe definitywnie zakonczylam :D

skoro nie chce to uszanuj to :D

Gość wtipeeoeoe
czeko jestes albo neska? jedna z nich.. hahaha no fakt wlasnie bursztyn!!!! wylecialo mi z glowy hehehehe.. a skad wiesz ze ona sie nie wyleczyla dalej? hehe kiedys pisala tu w jakims temacie. ale za to tym razem wrozyla;]

Gość hfhfhfhfhfhf
nie powiem kto ;) no pisala cos tam jeszcze ale nie wiem, rzadko sledze kafeterie teraz wiec nie wiem czy dalej sie udziela.