Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknekobietynajpiękniejsze

Poszczyćmy się kobietki żyjące w związkach z lekarzami?

Polecane posty

Gość pieknekobietynajpiękniejsze

ja , tzn. my nie narzekamy.Jest cudownie, nie przesadzam :)nie mam zamiaru, wymieniać go na młodszy, czy starszy model, nie , nie :) pozdr

Gość love cream storyyy
nie ma takowych:(

Gość ejże bez przesady
mam wiele związków z lekarzami, w związku z kontrolnymi badaniami i takimi tam przejsciowymi przeziebieniami, są to dobre i uczciwe związki, aczkolwiek wielu moi partnerów wykazuje sie niewielką wiedzą medyczną, zazwyczaj są blędnymi rycerzami.....

Gość pięknakobietkaa
a tak poza tym, tego typu związku są małointeresujące :p, niezdrowe :) liczą się te głębsze, wyższe koleżanko miłaaa;))

Gość szaleniludzieee
niezdrowe do leczenia?

Gość ejże bez przesady
No to związek z ginekologiem, no co jeszcze zbyt mało głeboki ?Ale tego związku to zbytnio nie lubię, jakby to powiedzieć jakis taki bezposredni i brutalny

Gość jhkhkhlk
związek z konowałem? nie ma się czym szczycić....

Gość AaliyahHaughton
Ale czym tu się szczycić?? Chyba jedynie tym ze robia wielka kase :P

Gość aaa czym tu jest sie szczycic
wez sie uspokoj kobieto !!!!!!!!!! masz chyba liczne kompleksy kim jestes ? jakas pielegniarka ktorej udalo sie z duzym wysilkiem poderwac jakiego kawalera lekarza w srednim wieku ... ?? wielu lekarzy jest wepchnietych na medyzcyne przez swoich rodzicow a pozniej tam i cha dalej jakos przepchna przez specjalizacje zeby mial kto prywatny gabinet odziedziczyc ! A zwiazek z Ginekologiem to juz w ogole porazka - tyle dup ile on sie naogladal z zyciu i w ile cipek paluchy wkladal a sa tez i tacy co niejedna pacjetke przelecieli . A zwiazek z Patologiemm od Sekcji Zwlok to juz w ogole Zaszyt jak Cholera bo wielu ma zryty beret totalnie zwlasza w starszym wieku maja depresje , pija lub sa sadystami dla zon i dzieci !!!

Gość pieknakobietaaaa
poszczyciś sie jest czym..a ty panienko :) jestes bardzo zazdrosna, złość ,piękności szkodzi, uważaj,kompleksy masz TY :P nie jestem żadną pielęgniareczką , ktora z trrudościa" zarwała, niee , nie:)) tobie i tak się nie uda , nie licz na taki związek :) przede wszystkim liczy się inteligencja , charakter, o gineologu nie wspomniałam, więc daruj sobie docinki :))co ci do tego, nie masz lekarza" to z jakiej racji się wtryniasz?

Gość hehege
ahahaha! to najgorsi z kandydatów!!!!!!!!!! zapomniałyście o proktologach!!!!!! czyli tych którzy grzebią w odbytnicach badając hemoroidy !!!!

Gość pięknakobietkaaa
nieważne, wszystko co ludzkie nie jest nam obce :))) ważna inteligencja, charakter..zaufanie,pzdr :)