Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głóg

skopiował, przeczytał archiwum gg -co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość głóg

skopiował moje archiwum gg, przeczytał a teraz ma pretensje...nie wiem sama co o tym mysleć, czy warto dalej z nim być miał ktoś podobnie? jak się skończyło?

Gość Efeme Ryda
pierd olnijcie sie oboje w glupi leb

Gość głóg
??

Gość karolaaaaaaaaaaaa
ja wlasnie niedawno skonczylam w ten sposob zwiazek tzn facet mi przeczytal archiwum i fochy wiec ja powiedzialam narazie i wiesz co dobrze mi ztym bo dzisiaj ci przejrzy gg a jutro co?? majtki ci bedzie wachal???????? rzuc go!!!!!!!!!!!!!! a tak wogole to znak ze nie ma zaufania do ciebie!!!!

Gość a ja sie zastanawiam
a to zalezy co on tam przeczytal...

Gość głóg
nic takieg w sumie tam nie było ... raz brzytko nazwałam jego matke podczas rozmowy z koleżanką, no a po drugie ma pretensje o to ze nasze prywatne sprawy opowiadam ludziom. i wielka wojna sie toczy między nami od kilku godzin... zależao mi na nim bardzo, ale teraz czuje niesmak, bo jak on tak mógł wykrasć mi z komuptera pliki??

u mnie na przykład nie przeczytał nic, ale wąchanie majtek przeżyłam po wyjeździe służbowym z pracy... to prawda, że tak się zaczyna...

Gość głóg
no i jest obrażony za mamusie najbardziej...

Gość głóg
kalambaka a długo byliście ze sobą? i ile czasu mineło nim zdecydowałaś sie na rozwód?

Gość ja przeczytalem swojej

Gość dariia.
mialam identyczna sytuacje! no przepraszalam go chyba 2 tygodnie za te rozmowy i obgadywanie. masakra. dalej jestesmy razem ale gdyby nie moja interwencja to dawno bysmy nie byli razem przez to co przeczytal. ciekawa jestem jak to siek opiuje:D moze teza sprobuje?:)

Gość głóg
i co? i co? powiedziałeś jej o tym?

i odzyskalem usuniete wiadomosci ona byla zla ze to zrobilem a ja bylem wsiekly na to co przeczytalem

Gość głóg
ja już wiem jak skopiować potrzebujesz przepisu?

przepis tu chyba nie potrzebny jest sporo programow do inwigilacji gg

niestety, minęło 15 lat, zanim zmądrzałam :) i żałuję, że nie zmądrzałam wcześniej :)

Gość głóg
jak załagodziliście sytuacje? masz zupełnie tak jak my... kicha na maksa, w sumie też bym sie wściekła po przeczytaniu archiwum... ale z drugiej strony on nie jest bez winy bo to sie nazywa kradzież plików...

Gość głóg
nie potrzebny żadny program, wystarczy zrobić tak: Skopiuj plik archives.dat na jakiś nośnik danych, np. płytę CD, dyskietkę, itp. Następnie: pobierz i zainstaluj Gadu-Gadu na nowym komputerze, uruchom GG, wejdź do archiwum i z menu wybierz "Import", wskaż plik archives.dat, który skopiowałeś, po zaimportowaniu powinieneś mieć zimportowane archiwum, jednak część nowych wiadomości może zostać utracona przy imporcie.

kopiujesz caly folder gg i wrzucasz do siebie na kompa potem odpalasz program do odzyskiwania i czytasz sobie w edytorze tekstu

Gość głóg
widzę, że nie jestem sama, nana --> co u ciebie przeczytał?

Gość głóg
po co wy to robicie?

Gość ludzie ranyyyyyy
czy was nikt nie nauczyl, że nie grzebie sie w cudzych rzeczach !!!! niedlugo otworzycie czyjś mózg żeby poznać jego myśli ... czyjeś rozmowy są jego prywatną sprawą i takie zachowanie to zwyczajne chamstwo !!!

jak ktos nie ma pewnosci to tak zrobi ja nie mialem a po tym co przeczytalem to juz wogole wiec nie zaluje ze to zrobilem

Gość głóg
moj niestety też :( niespodziewałam się tego po nim, czuje się zawiedziona...

głóg - mnie najbardziej zabolało samo to grzebanie, niż te pretensje później... i tak były wydumane, ale nie o to chodzi... a najbardziej zabolało to, że mimo tego, że ja takich zachowań nie stosuję u siebie, wiedział o tym, że ja nie grzebałabym w niczym nikomu - on zawsze miał wszystko na hasło itp. - ponoć "bo lubi prywatność" - szkoda, że inne zasady stosował do siebie, inne do mnie... no i poza tym miał wiele innych różnych wad :D:D:D:D

Gość głóg
mnie też, ale oczywiście jego ego ważniejsze od mojego... nie wiem co myśleć, nigdy bym sie nie spodziewała tego, że jak wychodze z pokoju to grzebie mi po kompie....

Gość głóg
smutne, i gdzie tu miejsce na zaufanie?... dla mnie to porażka, wszystko co dotąd zbudowalismy legło w gruzach :( właśnie ustawiłam hasło w laptopie...nic innego nie pozostaje mi chyba...