Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaryczana mała

Mój chłopak wyjechał.....

Polecane posty

Gość zaryczana mała

Dziś rano mój chłopak wyjechał do Anglii na 6 tygodni. Cały czas płacze, juz strasznie tęsknie za nim. Nie wytrzymam chyba tej nudy w dzień, braku seksu wieczorami , jego słow, pocałunków przutulania....:( akurat teraz jak jest tak ciepło i zbliżają sie wakcje.....:(

Współczuję, ale najgorsze są tylko te początkowe dni. Zorganizuj sobie jakoś ten czas, żeby nie siedzieć w domu i nie wylewać łez. 6 tygodni, to nie jest aż tak dużo. Ani się obejrzysz i już będzie z powrotem. Uszy do góry 🌼

Gość mvr
nie zesraj sie z tego wszystkiego :O

mój Facet też niedługo wyjeżdża do Norwegii, aż strach pomyśleć, zatęsknię się za nim, nie wiem co ja będę beż niego robić. współczuje Ci i pozdrawiam:)

Gość wez sie uspokoj
moj tez wyjechal i wraca we wrzesniu... i co mam sie powiesic z tego powodu?... matko dorosnij dziewczyno!

Gość zaryczana mała
zaraz ide z dziewczynami na dyskę poderwa c jaiegoś faceta, bo cipka mnie strasznie swędzi

Gość Białoruska dziołcha
ciesz sie, ze masz za kim tesknic :o

Gość a ja wolę moją mamę
A mój narzeczony wyjechał na 6-miesięczną misję. Mineły dopiero 2 tygodnie... 6 tygodni wydają mi się za przeproszeniem małym pryszczem. Czas jego nieobecności można wspaniale wykorzystać, zrobić coś tylko dla siebie, etc. Ja staram się patrzeć na to wszystko optymistycznie, przecież wróci i nadal będziemy razem. Z doświadczenia wiem, ze rozłąka jest balsamem dla związku. Oczywiście pod warunkiem, że obie strony są uczciwe;)