Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szatynka Poszarpana

Byłam dzisiaj pierwszy raz na solarium - piegi

Polecane posty

Gość Szatynka Poszarpana

na 4 minuty. Nie włozyam okularów, i wyskoczyło mi tyle piegów na twarzy, boję sie ze bede miala jeszcze wiecej. Jak się przed tym uchronić? JAKI KREM? . Tylko nie mówcie że mam nie chodzić. Wiem, że niezdrowe, ale za kilka dni biorę ślub i chciałabym wyglądać ładniej :)

po solarium zawsze sa piegi,przez noc troche ci zejda i nie beda tak widoczne,okulary do piegow nic nie maja,chodzi o to zebys sobie oczu nie naswietliła jak spawacz

Gość zielona z solar
j nigdy nie bylam.gdybym poszla umialabym z niego skorzystac?jest jakas instrukcja czy musialabym sie pracownicy pytac?

Gość zielona z solar
powiedzcie...plisssssss

Gość Szatynka Poszarpana
ja sie zapytałam jak to się włącza, a kobitka podeszła i sie zapytała czy ma mi wytłumaczyć. No i powiedziała że mam 8 minut na rozebranie się, i wejście do tej maszyny potem mam sie zamknąc i po 4 minutach automatycznie sie wyłączxy. Mówia też o tym gdzie się większą temp i nawiew i głośnośc raia ustawia. tak więc spoko- wszytsko powie. TAK, WIEM ŻE NIC do tego nie mają :P Mam nadzieję że troszkę zejdą, jAK mam chronić włosy? Chyba właśnie tak zrobię, że nałozę sobie krem

Gość Szatynka Poszarpana
ja mam ogolnie zawsz piegi, tylko nawet jak sie opalam na plaży przez 10 dni, to nie mam tylu ile dzisiaj na twarzy bo solarce. Znikną?

Gość Szatynka Poszarpana
Ja czulam własne spalone włosy na rękach :) To dobrze że znikną. Ale wiecie? Bałam się, że stanie się ze mną co z tymi laskami z :oszukac przeznaczenie 3"

Gość Szatynka Poszarpana
ja caly czas trzymałam rękę na tym uchwycie co można podnosić lub opuszczać. Też w napięciu. Ja miałam zamknięcie na taki zameczek jaki jest w przebieralniach :)